YÖK'ten üniversite tercihi yapacak adaylara sanal fuar

YÖKten üniversite tercihi yapacak adaylara sanal fuar

YÖK, bu yıl üniversite tercihi yapacak adaylar için dijital ortamda 4-7 Ağustos'ta sanal fuar düzenleyecek. Sanal fuar, 200 üniversitenin katılımı ile gerçekleştirilecek.

Yükseköğretim Kurulundan (YÖK) yapılan açıklamaya göre, "Üniversiteni Keşfet YÖK Sanal Fuarı 2020" adıyla düzenlenen etkinlikle öğrencilere, koronavirüs salgını nedeniyle olası riskleri en aza indirgeyerek tercih edeceği üniversiteyi ve programı dijital ortamda yakından tanıtmak hedefleniyor.

Sanal fuar, 200 üniversitenin katılımı ile gerçekleştirilecek. Sanal fuarda, yükseköğretim kurumları, canlı tanıtım etkinlikleri yapabilecekler, öğrenci adaylarıyla sesli ve görüntülü görüşme gerçekleştirebilecekler; öğrencileri merak ettikleri hususlarda canlı sohbet yoluyla da bilgilendirebilecekler.

Üniversite tercihi yapacak gençlere yükseköğretim kurumları, programlar, bölümler, konaklama ve burs imkanları, sosyal ve kültürel faaliyetler başta olmak üzere, yükseköğretim potansiyelinin ve öğrencilere sunulan imkanların anlatılmasının hedeflendiği fuara https://sanalfuar.yok.gov.tr adresi üzerinden ulaşılabilecek.

Yorumlar

Bu etkinlik için henüz yorum yapılmamıştır. Yukarıdaki bölümü kullanarak ilk yorum yapan siz olabilirsiniz.

Son Haberler