Yeni X-Men serisi gündemde

Yeni X-Men serisi gündemde

Hollywood’un en büyük yapım şirketlerinden 21st Century Fox ile Disney’in birleştiği haberleri, yeni bir X-Men serisini gündeme getirdi.

Yıldız Savaşları'nın da etkisiyle 2016'yı dünya çapında gişe şampiyonu olarak kapatan Walt Disney'in 21st Century Fox'un eğlence alanındaki varlıklarını 60-70 milyar dolara satın almaya hazırlandığı öğrenildi. Bunun eğlence ve medya endüstrilerini dönüştürecek bir anlaşma olduğu söyleniyor.

İngiliz Financial Times gazetesi, manşetten duyurduğu haberde, bu gelişmenin Hollywood ve hızla dijitalleşen medya endüstrisini yeniden yapılandıracağına dikkat çekti. Birçok kişi, sevilen serilerin ve filmlerin bu birleşen yapım şirketleri tarafından tekrar yapılıp yapılmayacağını merak etmeye başladı. Konu hakkında konuşan Hugh Jackman, verdiği demeçte bundan sonraki X-Men yapımlarında Wolverine’i kimin canlandıracağını merak ettiğini söyledi.

17 yıldır X-Men serisinde canlandırdığı Wolverine karakteriyle özdeşleşmiş Hugh Jackman "Iron Man, Hulk ve Wolverine’in bir arada görmeyi çok isterim diye düşünüyorum. Ve her Avengers filmini izlediğimde Wolverine’i, tüm karakterlerin arasında onların kafasına vururken hayal ediyorum" dedi.

Jackman sözlerine şöyle devam etti:

"Ama ne yazık ki böyle bir şey olmayacak. Bu tabi ki benim için geçerli, sonrasında ne olacağını kim bilir. Belki olur diye bekliyordum ama sanırım o gemiyi ben çoktan kaçırdım. Fakat bir başkasını orada Wolverine olarak görmeyi çok istiyorum. Bunun kim olacağını merak ediyorum."

Hugh Jackman daha önce Wolverine karakterini Tom Hardy’e emanet etmek istediğini söylemişti. Yeni Wolverine'i kimin canlandıracağı şimdilik belirsiz olsa da 21st Century Fox ve Disney’in güçlerini birleştirmesinin ardından yeni bir X-Men serisinin olma ihtimali yüksek görünüyor.

Yorumlar

Bu etkinlik için henüz yorum yapılmamıştır. Yukarıdaki bölümü kullanarak ilk yorum yapan siz olabilirsiniz.

Son Haberler