Yeni bir Amy Winehouse belgeseli geliyor

Yeni bir Amy Winehouse belgeseli geliyor

Alkol zehirlenmesinden henüz 27 yaşındayken hayata veda eden ünlü şarkıcı Amy Winehouse’un ölümünün 10’uncu yılında, onu anlatan yeni bir belgesel geliyor.

Yapımını BBC’nin üstleneceği projeye, İngiliz sanatçının annesi Janis Winehouse katkıda bulunacak. BBC’nin haberine göre, 2003 yılında Multipl Skleroz (MS) hastalığı teşhisi konulan Janis Winehouse, hastalığı onu "Amy ile ilgili anılarını yok etmekle tehdit ettiği" için belgesele katılmayı seçti.

2011'de hayatını kaybeden şarkıcının annesi Janice Winehouse, kendisinin katkısıyla hazırlanacak yeni belgeselin "gerçek Amy"yi anlatacağını söyledi.

“Dünyanın benim büyüttüğüm gerçek Amy’yi tanıdığını hissetmiyorum” diyen Janis Winehouse, “Onun köklerini anlama ve gerçek Amy hakkında daha derin bir içgörü sunma fırsatını dört gözle bekliyorum” ifadesini kullandı.

Amy Winehouse, 2015 yapımı, En İyi Belgesel Oscar’ı kazanan Amy adlı belgesele konu edilmişti. Filmde Janis Winehouse ve ünlü şarkıcının sevdiği pek çok kişi yer alıyordu. Ancak film gösterime girdikten sonra aile, belgeselden "ayrılmak" istediklerini belirten bir açıklama yapmıştı.

Yorumlar

Bu etkinlik için henüz yorum yapılmamıştır. Yukarıdaki bölümü kullanarak ilk yorum yapan siz olabilirsiniz.

Son Haberler

  • Sonuç Bulunamadı.