Yakın tarihimizin müzikal belgeseli “Orada Duruverseydi Zaman” üç büyük ilde

Yakın tarihimizin müzikal belgeseli “Orada Duruverseydi Zaman” üç büyük ilde

Pınar Ayhan, Cumhuriyet Bayramı’nın 96. yılında yakın tarihimizin müzikal belgeseli “Orada Duruverseydi Zaman” ile üç büyük kentte izleyicileriyle buluşacak. Müzikal belgesel, 1 Ekim Salı günü Ankara MEB Şura Salonu’nda, 18 Ekim Cuma günü İzmir İsmet İnönü Sanat Merkezi’nde ve 25 Ekim Cuma günü İstanbul Beşiktaş MKM Atilla İlhan Sahnesi’nde yer alacak.

"Orada Duruverseydi Zaman" 1 Ekim Salı akşamı saat 20.00'da Ankara MEB Şura Salonu'nda sahnelenecek.

“Orada Duruverseydi Zaman”ı izlemek için koltuklarına oturan seyirciler gösteride; Türkiye’nin ilk seyyar sergisi Karadeniz Vapuru’yla Avrupa limanlarında; hikayeleri, öyküleri, şiirleri ve savaşlarıyla Çanakkale Savaşı’nın içinde; inanmışsa başarmanın mümkün olduğunu Özsoy Operası’nda, uzaktaki köyü yakın eden okulları Köy Enstitüleri’nin hikayesini bulacak.

Daha önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da cumhuriyet değerlerini anmak isteyen işyerleri, okullar ve sivil toplum kuruluşları, işçileri, öğrencileri, üyeleri için; pek çok kişi ise ailesi, arkadaşları için hediye biletler alarak 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı “Orada Duruverseydi Zaman” müzikal belgeselini izleyerek hep birlikte kutlayabilecek.

Proje: Pınar Ayhan
Dönem Araştırma ve Metin Yazarı: Banu Mertyürek Güler ve Pınar Ayhan
Yönetici Yapımcı: Sühan Ayhan
Fotoğraf Araştırma ve Dizilim: Banu Mertyürek Güler
Proje Koordinatörü: Ayşe Karakoç
Sahne Koordinatörü: Özgür Billur
Işık Tasarım: Mustafa Bal
Poster/Resim: Aslı Sinman Kutluay
Kostüm Tasarım: Esra Başıbüyük
Yapım : Baha Müzik Yapım Organizasyon
Ses Operatörü: Numan Uzay Özhan
Orkestra: Kemal Evren Kalaycıoğlu (Orkestra Şefi - Piyano), Erdinç Aktuğ (Davul), Zeynep Aslı Gültekin (Viyolonsel), Mustafa Cihan Aslan (Klarnet), Ulaş Koray Gökben (Bağlama), Tolga Aktekin (Dans)

Yorumlar

Bu etkinlik için henüz yorum yapılmamıştır. Yukarıdaki bölümü kullanarak ilk yorum yapan siz olabilirsiniz.

Son Haberler

  • Sonuç Bulunamadı.