Xperia M4 Aqua tanıtıldı

Xperia M4 Aqua tanıtıldı

Sony, MWC 2015 kapsamındaki etkinliğini gerçekleştirdi ve yeni cihazlarını tanıttı.

MWC 2015 kapsamındaki etkinlikler tüm hızıyla devam ediyor. Markalar en yeni ürünlerini tanıtmaya devam ederken, Sony de kendi etkinliğini kısa süre önce bitirdi.

Sony'nin tanıttığı modellerden Xperia Z4 Tablet, çok dikkat çekerken, orta seviye suya dayanıklı ve ince tasarımlı Xperia M4 Aqua da çok beğenildi.

Suya ve toza dayanıklı

5 inç 720p HD IPS LCD ekranlı Sony Xperia M4 Aqua, Xperia Z3'ün tasarım anlayışı ve IP68 sertifikası ile suya ve toza dayanıklı olarak geliyor.

2 GB RAM, 16 GB ve 8 GB depolama seçenekleri ile MicroSD kart desteğinin yanı sıra orta seviye 8 çekirdekli 64 Bit Qualcomm Snapdragon 615 işlemci ve Adreno 405 grafik işlemci ile tanıtıldı.

Selfie tutkunu gençleri mutlu edecek 13 megapiksel Full HD video kaydı özellikli ana kamera ve 5 megapiksel ön selfie kameraya sahip Xperia M4 Aqua, en güncel Android 5.0 Lollipop ve Sony'nin Xperia arayüzü ile başarılı görünüyor.

7.3 mm suya ve toza dayanıklı kasasının altında 2400 mAh batarya yer alan Xperia M4 Aqua, siyah, beyaz, bakır ve gümüş renk seçenekleri ve 300 Euro fiyat etiketiyle nisan ayında satışa sunulacak.

Yorumlar

Bu etkinlik için henüz yorum yapılmamıştır. Yukarıdaki bölümü kullanarak ilk yorum yapan siz olabilirsiniz.

Son Haberler