Weinstein'a bir suçlama daha

Weinsteina bir suçlama daha

Aralarında ünlü oyuncuların da bulunduğu 75'ten fazla kadının tecavüz ya da cinsel tacizle suçladığı ABD'li film yapımcısı Harvey Weinstein'a, çıktığı mahkemede yeni bir suçlama daha yöneltildi.

Dava kapsamında ifade veren ABD'li oyuncu Annabella Sciorra, Weinstein'ın 25 yıl önce evine zorla girerek, kendisine tecavüz ettiğini öne sürdü.

The Sopranos dizisiyle tanınan Sciorra gözyaşlarını tutmakta zorlandığı ifadesinde, Weinstein ile 1993-1994 kışında yemek yediklerini, yapımcının daha sonra kendisini eve bıraktığını, birkaç dakika sonra kapı çalındığını ve Weinstein'ın zorla içeri girerek kendisine tecavüz ettiğini anlattı.

59 yaşındaki oyuncu, birkaç hafta sonra Weinstein ile yüzleştiğinde, ünlü film yapımcısının kendisine tehditvari bir şekilde, "Bu seninle benim aramda kalacak" dediğini anlattı.

Sciorra savcılık makamı tarafından neden polisi aramadığı sorusuna, "Kafasının karışmış olduğunu" söyleyerek yanıt verdi.

Sciorra cinsel saldırının kendisinde travma yarattığını söyleyerek, aşırı derecede alkol almaya ve kendisine kesici aletlerle zarar vermeye başladığını anlattı.

Yorumlar

Bu etkinlik için henüz yorum yapılmamıştır. Yukarıdaki bölümü kullanarak ilk yorum yapan siz olabilirsiniz.

Son Haberler

  • Sonuç Bulunamadı.