Vagner Love ve Cyle Larin imzaladı

Vagner Love ve Cyle Larin imzaladı

Beşiktaş'ın yeni transferleri Vagner Love ve Cyle Larin için imza töreni düzenlendi.

İmza töreninde konuşan Başkan Fikret Orman, "Transferlerin hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Cyle Larin'in çok istedikleri bir transfer olduğunu söyleyen Orman, "Çok istediğimiz ve gizlediğimiz bir transferdi. İnşallah uzun yıllar birlikte olacağız" dedi.

Vagner Love'un kendini ispat etmiş bir futbolcu olduğunu belirten Orman, "Transferde yurtdışına gidince herkesin ilgisi oraya döndü ama arzu ettiğimiz bir transferdi. Alanyaspor'la pazarlıklarımız biraz zorlu geçti. Kendisine de hayırlı olsun" dedi.

"BÖYLE ATEŞLİ TARAFTARIN HASRETİNİ ÇEKİYORDUM"

Gençlerbirliği karşılaşmasındaki hisleri sorulan Love, "Böyle ateşli bir taraftarın hasretini çekiyordum. Önümüzdeki haftalarda oynayacağımdan eminim" dedi.

Cyle Larin, "Burada beklediğimden fazlasını gördüm, sahaya çıkmak için çok heyecanlıyım" yorumunu yaptı.

"LOVE İÇİN ALANYASPOR BİZİ ARADI"

Fikret Orman, "Bugüne kadar UEFA anlaşmalarıyla geldik. Sattığımız zaman futbolcu alabiliyorduk. Bütçesini tutturma karşılık gibi şeylere uyarak geldik ve bu sene sonunda bitiyor. Larin ile alakalı Beşiktaş'a ceza gelebilir filan yazıldı. Bizim yönettiğimiz Beşiktaş'ta böyle şeyler olmaz. Biz hiç bir kurumla mahkemelik olmuyoruz. Larin için dava sürecine gidecektik talepler çok uçuktu. Sonra bizim seviyemize geldi transferi gerçekleştirdik. Vagner Love geçen senenin gol kralı. Alanyaspor'u takımlarındaki en iyi oyuncuyu alıp küme düşme sıkıntısı içine sokmak istemedik. Oyuncu bize gelmek istediğini ve Alanyaspor tarafı bizi aradı. Onun üzerine konuşmalar başladı transferi kapatmış olduk" dedi.

Yorumlar

Bu etkinlik için henüz yorum yapılmamıştır. Yukarıdaki bölümü kullanarak ilk yorum yapan siz olabilirsiniz.

Son Haberler

  • Sonuç Bulunamadı.