'Tükendim' dedi; oyunculuğa ara verdi

Tükendim dedi; oyunculuğa ara verdi

ABD’li oyuncu Sandra Bullock oyunculuğa geçici bir süre ara verdiğini açıkladı. Psikolojik olarak çok yorulduğunu ve şu an sağlıklı kararlar alamayacağını söyleyen sanatçı, “Tükendim, bittim” dedi.

Romantik komediden aksiyona 30 yıllık kariyerinde onlarca filmde rol alan Sandra Bullock son açıklamasıyla hayranlarını üzdü.

Bullock, bir süre oyunculuğa ara verdiğini duyurdu. 57 yaşındaki oyuncu, psikolojik olarak yıprandığını belirterek, “Tükendim, bittim. Sağlıklı kararlar verebilecek durumda değilim” dedi.

Bullock, The Hollywood Reporter dergisine verdiği röportajda bundan sonra meslek hayatında eskisi kadar yoğun olmayan, daha rahat bir program sürdürmeyi planladığını söyledi.

30 yıllık meslek hayatında 50’den fazla filmde yer alan oyuncu, şu anki psikolojisiyle sağlıklı kararlar verebilecek durumda olmadığını belirtti.

‘Altın Küre’, ‘Oscar’ gibi önemli ödüllere layık görülen Bullock, daha önce verdiği bir röportajında da geçici bir süre için mesleğine ara vermek istediğini söylemişti.

Louis ve Laila adında iki tane evlatlık çocuğu olan oyuncu, “Çocuklarımla ilgilenmeyi tercih ediyorum. Onlarla anılar biriktirmeyi seviyorum" diye konuştu.

Yorumlar

Bu etkinlik için henüz yorum yapılmamıştır. Yukarıdaki bölümü kullanarak ilk yorum yapan siz olabilirsiniz.

Son Haberler