Trabzonspor Kulübü, olağanüstü genel kurula gidiyor

Trabzonspor Kulübü, olağanüstü genel kurula gidiyor

Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu, olağanüstü genel kurula gitme konusunda görüş birliğine vardı.

Trabzonspor'da son yaşanan transfer yasağı gelişmesi ve saha içi sonuçların istendiği gibi gitmemesi nedeniyle, yönetim bir süredir eleştiri oklarının hedefi haline gelmişti.

Olağanüstü genel kurul kararı alınan Trabzonspor'da kongre tarihi de belli oldu. Bordo-mavili kulübün olağanüstü genel kurulu 29-30 Mart'ta, çoğunluk sağlanamazsa 7-8 Nisan'da yapılacak.

Bordo-mavili kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Yönetim kurulumuz, gördüğü lüzum üzerine, tüzüğümüzün 30. maddesi gereğince olağanüstü genel kurul kararı almıştır. Bu nedenle çoğunluk aranan ilk toplantının 29-30 Mart tarihlerinde Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde saat 12.00'de yapılmasına, çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci toplantının, çoğunluk aranmaksızın, aynı gündemle 7-8 Nisan'da Hayri Gür Spor Salonu'nda saat 10.00'da yapılmasına karar vermiştir."

Olağanüstü genel kurulun ilk gününde yönetim kurulu idari ve mali raporları okunup, denetim kurulu raporları görüşülecek ve yönetim kurulu raporları ibraya sunulacak.

İkinci gün ise başkan ve adayların konuşmaları ile başkan ve yönetim kurulu asil ve yedek üyelerin seçimi gerçekleştirilecek.

Yorumlar

Bu etkinlik için henüz yorum yapılmamıştır. Yukarıdaki bölümü kullanarak ilk yorum yapan siz olabilirsiniz.

Son Haberler