Taylor Swift rekorları alt üst etti

Taylor Swift rekorları alt üst etti

Taylor Swift’in, 24 Temmuz’da piyasaya sürdüğü sekizinci albümü Folklore, çıktığı ilk hafta boyunca dijital platformlarda 500 milyon kez dinlendi.

Kadın sanatçılar arasında en çok dinlenen albüm olma unvanını ele geçiren Folklore, 2020’nin en büyük çıkış yakalayan albüm unvanına şimdiden sahip oldu.

Kısa süre içinde üst sıralara çıkan albümdeki şarkılar, yalnızca ilk 24 saatte Spotify’da 80 milyonun üzerinde dinlenmeye ulaştı. Bu yükseliş ile birlikte kadın sanatçılar arasında en çok dinlenen albüm olma unvanını ele geçiren Folklore, Apple Music’te de rekor kırdı.

Apple Music tarafında da 35 milyonu aşkın dinlemeye ulaşan albüm, platformun günlük istatistiklerini alt üst etmiş durumda. Dijital baskılarının yanı sıra bir de fiziksel kopyalarının satışlarıyla dikkat çeken albüm, plak ve CD baskılarıyla 1,5 milyon satışa ulaştı.

Swift’in sekizinci albüm çalışması olan Folklore, çıktığı ilk hafta boyunca çeşitli platformlarda 500 milyon kez dinlendi. ABD’deki satış rakamları henüz açıklanmadı, ancak Swift’in albümü 2020’nin en büyük çıkış yakalayan albüm ünvanına şimdiden kavuşmuş gibi duruyor.

Yorumlar

Bu etkinlik için henüz yorum yapılmamıştır. Yukarıdaki bölümü kullanarak ilk yorum yapan siz olabilirsiniz.

Son Haberler

  • Sonuç Bulunamadı.