Tax Free uygulaması yayınlandı

Tax Free uygulaması yayınlandı

Yurtdışından alışveriş yapanların en çok merak ettiği konulardan biri olan Tax Free, yani vergi indirimi detaylarını öğrenmek artık son derece kolay. Global Blue, Android ve iOS için resmi uygulamasını yayınladı.

Android ve iOS için yayınlanan Tax Free uygulaması, yurtdışından sıklıkla alışveriş yapan ve vergi iadesi hesaplamaları yapan herkesin işini son derece kolaylaştıracak bir uygulama.

Vergi iadelerinin anında takibi, gelişmiş harita seçenekleri, tüm dünyadaki destinasyonlar için kapsamlı Alışveriş bilgileri ile dijital Shop Tax Free Kartı bulunuyor.

Uygulamanın harita özelliği, gelişmiş arama işleviyle "Globe Shopper"ların şehir, marka ve mağaza adı girerek alışverişlerini planlamalarını mümkün kılıyor. Uygulama ayrıca, kullanıcıları mağazalara götüren navigasyon özelliği ile alışverişin yoğun olduğu bölgeleri de gösteriyor. Global Blue, dünyadaki tüm iade noktalarını ve üye işyerlerini içerecek şekilde bu uygulamayı sürekli güncelleyecek.

Uygulama aynı zamanda seyahat eden kişilerin varış noktalarında, coğrafi konum işaretleme özelliğini kullanarak şehirleri keşfetmelerine ve beğendikleri mağazaları işaretlemelerine yardımcı olan güçlü bir araç olma niteliği taşıyor. Üye işyerleri de, coğrafi işaretleme özelliği sayesinde, özel yeni mağazalarını tanıtabilir, alışveriş yapan müşterilerini en yakın iade ofislerine yönlendirebilir ve böylece yeni pazarlama fırsatları yakalayabilirler.

Yorumlar

Bu etkinlik için henüz yorum yapılmamıştır. Yukarıdaki bölümü kullanarak ilk yorum yapan siz olabilirsiniz.

Son Haberler