"Suçlu hissediyorum, çünkü ailem zengin"

Suçlu hissediyorum, çünkü ailem zengin

Ünlü süper model Gigi Hadid, varlıklı bir aileden geldiği için kendini ayrıcalıklı hissettiğini, bu nedenle de modellik mesleğine başlarken suçluluk duygusu taşıdığını söyledi.

23 yaşındaki Amerikalı yıldız, Vogue Avustralya’nın Temmuz 2018 sayısına hem kapak pozu verdi hem de kariyeri hakkında konuştu.

Gigi Hadid, dünyaca ünlü bir süper model olmasının yanı sıra eski model ve Real Housewives of Beverly Hills dizisi yıldızı Yolanda Hadid ile milyarder Muhammed Hadid’in kızı.

Hadid, verdiği röportajda, modellik kariyerine başlarken büyük suçluluk hissettiğini, çünkü ayrıcalıklı bir aileden geldiğini belirtti.

Ünlü model, “Ayrıcalıklı bir aileden geldiğimi biliyorum, dolayısıyla bu işe başladığımda bu ayrıcalık bana büyük suçluluk duygusu hissettirdi” dedi.

Ünlü model, “Ayrıcalıklı bir aileden geldiğimi biliyorum, dolayısıyla bu işe başladığımda bu ayrıcalık bana büyük suçluluk duygusu hissettirdi” dedi.

Hadid, çok çalışmak için baskı altında hissettiğini, çünkü pek çok modelin kariyerini şanssız olan ailelerine yardım etmek için seçtiğini belirtti.

Daha iki yaşındayken Guess markası için modellik yapan Hadid, modellik kariyerine 2011 yılında başladı, 2013’te IMG ajansına yazıldı.

Ünlü model bugüne kadar Chanel, Victoria's Secret ve Versace gibi büyük markalar için podyuma çıktı.

  • Suçlu hissediyorum, çünkü ailem zengin

Yorumlar

Bu etkinlik için henüz yorum yapılmamıştır. Yukarıdaki bölümü kullanarak ilk yorum yapan siz olabilirsiniz.

Son Haberler

  • Sonuç Bulunamadı.