Sex Pistols hakkında mini dizi geliyor

Sex Pistols hakkında mini dizi geliyor

Efsanevi müzik grubu Sex Pistols’ın gitaristi Steve Jones hakkında altı bölümlük bir mini dizi çekiliyor.

FX kanalı için çekilen biyogafik dizinin yönetmenliğini, Trainspotting, 127 Saat, Milyoner filmlerinin Oscar’lı yönetmeni Danny Boyle üstlenecek. Boyle, aynı zamanda dizinin yapımcıları arasında yer alıyor. Craig Pearce’in yaratıcısı olduğu dizinin senaryosunu Frank Cottrell Boyce yazıyor.

Yapımını FX Productions’ın üstlendiği dizinin çekimlerine 7 Mart’ta başlanacak.

FX Entertainment Orijinal Programlar Başkanı Nick Grad, “Pek çok harika uzun metrajlı film ve diziden sorumlu olağanüstü bir sanatçı olan Danny Boyle ile iş hayatına dönmek harika" açıklamasını yaptı. Grad ayrıca, "Steve Jones, rock düzenini sarsan fırtınanın merkezindeydi. Danny ve yaratıcı ekibinin, müziğin en kötü şöhretli gruplarından biri olan Sex Pistols'ın bir üyesinin hikayesini anlatmalarından dolayı çok heyecanlıyız” ifadesini kullandı.

Dizide Steve Jones’a Toby Wallace hayat verirken; John Lydon’ı, Anson Boon; Sid Vicious’ı, Louis Partridge; Paul Cook’u, Jacob Slater; Glen Matlock’u, Fabien Frankel canlandıracak. Dizide ayrıca, Game of Thrones yıldızı Maisie Williams, punk ikonu Jordan rolüyle seyirci karşısına çıkacak.

Yorumlar

Bu etkinlik için henüz yorum yapılmamıştır. Yukarıdaki bölümü kullanarak ilk yorum yapan siz olabilirsiniz.

Son Haberler

  • Sonuç Bulunamadı.