Şenol Güneş takviye istedi

Şenol Güneş takviye istedi

Beşiktaş'ın, Avusturya kampı sona erdi. Basın mensuplarına kampı değerlendiren teknik direktör Şenol Güneş, lige henüz hazır olmadıklarını söyledi. Orta sahada eksikleri olduğunu belirten tecrübeli teknik adam, takviye istedi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, takımının beceri, yetenek ve oyun temposu olarak çok eksiğinin bulunduğunu söyledi.

Avusturya'da gerçekleştirdikleri kampın değerlendirmesini basın mensuplarına yapan tecrübeli teknik adam, hem antrenmanların hem de hazırlık maçlarının kendileri için bir deneme özelliği taşıdığını belirterek, "Bütün oyuncuları yıpranmaya sebebiyet vermeden oynatmaya çalıştık. Hem oyuncuları hem bazı pozisyonlarda neler yapacağımızı gördük. Beceri, yetenek ve oyun temposu olarak eksiğimizin çok olduğunu görüyorum. Hiç ara vermeden, sürekli çalışarak kampı tamamladık. Bütün bunların karşılığını ligde göreceğiz. Bizim için lig maçları çok önemli. Son hazırlık maçını Olympiakos ile oynayacağız. Ciddi bir rakip. Orada takımın genel durumunu göreceğiz" diye konuştu.

Takımda gidecek oyuncunun bulunup bulunmadığı sorusuna Şenol Güneş, şu cevabı verdi:

"Bütün oyuncular değerli. Mevkileri itibarıyla fazla olan oyuncular olabilir. dışarıda kalan oyuncularımızın önünü açmak için vermek isteriz. Beşiktaş gibi bir camiada her oyuncunun değeri vardır. Belli yığılma olan yerlerde şans gelmesi zor olan oyuncular, o şanslarını başka takımda kullanma durumları olursa biz de değerlendiririz."

"İDEAL 11 DİYECEĞİMİZ BİR DURUM OLUŞMADI"

Şenol Güneş, henüz ideal kadroyu oluşturmadığını dile getirdi.

Takımın genel havasının iyi olduğunu ve bir sıkıntılarının veya gerginliğin bulunmadığını anlatan tecrübeli teknik adam, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Şu an ideal 11 diyeceğimiz bir durum oluşmadı. Bütün oyuncuları değişik pozisyonlarda oynatmaya çalıştım. Bazılarını daha fazla oynattım. Oynatıp da gitmesi muhtemel oyuncu da olabilir. Kanaat söylemek doğru değil. 'Şu oyuncu kötüdür, yaramazdır' demeyi doğru bulmuyorum. Birkaç lig maçı sonrası daha doğru kanaat oluştururuz. Şu aşamada iyi olan var, eksiği olan var. Olympiakos maçı bizim için önemli. Mersin İdmanyurdu ile başlayan maçla takımın durumunu daha iyi göreceğiz."

Siyah-beyazlı futbolcu Veli Kavlak'ın ameliyat olduğunun hatırlatılması üzerine Güneş, "Orta sahada boşluk olduğu doğru. Sayısal boşluk oldu. Atiba, Oğuzhan, Sosa var. Necip ile Serdar, olabilecekse başka alternatif. Bu bir maraton. Bir ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Bu etkinlik için henüz yorum yapılmamıştır. Yukarıdaki bölümü kullanarak ilk yorum yapan siz olabilirsiniz.

Son Haberler

  • Sonuç Bulunamadı.