Selena Gomez ve The Weeknd ayrıldı

Selena Gomez ve The Weeknd ayrıldı

ABD’li ünlü şarkıcı Selena Gomez ve Kanadalı R&B müzisyeni The Weeknd (Abel Tesfaye) ilişkilerini noktaladı.

People dergisine konuşan kaynaklar 10 aydır birlikte olan ikilinin ayrıldıktan sonra arkadaş kalma kararı aldığını açıkladı.

“Selena ve Abel meşgul olduklarından bir araya gelemiyorlardı. Abel turnedeyken ve Selena New York’ta çekimlerdeyken onlar için ilişki yürütmek çok zor oluyordu” diyen bir kaynak sözlerine “Şu anda ayrıldılar, fakat birbirleriyle iletişim halinde olmaya devam edecekler” şeklinde devam etti.

Dergiye konuşan başka bir kaynak ise; Selena Gomez’in eski sevgilisi Justin Bieber’la birlikte olmak için The Weeknd’dan ayrıldığı iddialarının doğru olmadığını vurgulayarak, “Selena ve Abel için ilişkilerinde meydana gelen olayların gidişatının farkına varmak çok zor oldu. Onlar birkaç aydır sorun yaşıyordu” dedi.

25 yaşındaki Gomez, geçen pazar günü 2011 ile 2015 yılları arasında flört ettiği pop yıldızı Justin Bieber(23) ile California’da görüntülenmişti. Bieber ve Gomez’in birlikte kahvaltı yaptıkları ve kiliseye gittikleri belirtilmişti.

AİLESİ ONAYLAMIYOR

Ayrıldıktan 3 yıl sonra tekrar görüşmeye başlayan genç müzisyen ve Bieber için, Gomez'in aile üyelerinden biri, "Justin aşağılık bir insan ve onu hiçbir zaman onaylamayacağız. Selena onunla konuşmaya devam ettiği sürece sadece kendi çevresindeki insanlara değil, kendisine de saygısızlık yapmış olacak" dedi.

Yorumlar

Bu etkinlik için henüz yorum yapılmamıştır. Yukarıdaki bölümü kullanarak ilk yorum yapan siz olabilirsiniz.

Son Haberler

  • Sonuç Bulunamadı.