"Sakallarımın içinden larvalar çıktı"

Sakallarımın içinden larvalar çıktı

Bir vampiri canlandırdığı 'Alacakaranlık' serisiyle yıldızı parlayan ve bir soygun gerilimi olan 'Good Time' adlı yeni filminde soğukkanlı bir suçluyu canlandıran Robert Pattinson, Esquire dergisine hayata bakışını, bilinmeyenlerini ve gelecek planlarını anlattı.

"Sokakta tanınmamanın bir yolu var mı?' diye hep merak ediyordum. Yüzünde ufak bir değişiklik yapmak. Böyle bir şey varmış, artık biliyorum. Sakalının rengini koyulaştırıyorsun, sivilce-yara izi yapıştırıyorsun. İnsanlar yüzüne bakıyor ve gözlerinde en ufak bir pırıltı görmüyorsun. Bu muhteşem!"

"Good Time'da, hikayenin merkezinde; zihinsel engelli erkek kardeşi 'Nick'in hastaneye yatırılması düşüncesine dayanamayan sosyopat sokak suçlusu 'Connie' var. 'Connie', kardeşini bir banka soygununa götürüyor ve kaos gitgide büyüyor. Sizi yakanızdan tutup sarsan ve 100 dakika boyunca bırakmayan bir film."

"Daha önce hiç yapmadığım bir şeyi yapıp senaryonun yazım sürecine dahil oldum. O sırada 'The Lost City of Z' filmi için Kolombiya ormanlarındaydım. Sakallarımın içinde larvalar (Kurtçuk) buluyordum. Muhteşem bir deneyimdi."

"O kadar tanınmaz hale geldim ki, filmin sonlarına doğru bir sahneyi çekerken yerel halk beni aktör olarak görmedi. Mahallede ünlü biri olduğunu biliyorlardı ama onun Bradley Cooper olduğunu sanıyorlardı. Bir kere dolu bir asansöre bindim, insanlar bana 'Hey sen Bradley Cooper'ın koruması mısın?' diye sordu, çok şaşırtıcıydı."

Yorumlar

Bu etkinlik için henüz yorum yapılmamıştır. Yukarıdaki bölümü kullanarak ilk yorum yapan siz olabilirsiniz.

Son Haberler

  • Sonuç Bulunamadı.