Philips Hue Siri desteği kazandı

Philips Hue Siri desteği kazandı

Philips, uzun bir süre önce tanıttığı Apple'ın HomeKit destekli akıllı aydınlatma sistemi Hue için sesli kontrol sağlayabileceğiniz Siri desteğini sundu.

Philips'in uzun bir süre önce ön gösterimi yaptığı akıllı aydınlatma sistemi Hue, HomeKit desteğiyle beraber satışa sunuluyor. HomeKit desteğine kavuşan Philips Hue ampulleri ve lambaları böylece telefonunuzla kontrol edebileceksiniz.

Bu özellikten faydalanmak için kullanıcıların Philips Hue uygulamasının son sürümüne ve Brige 2.0 aygıtına sahip olunması gerekirken yurtdışında bu aygıtın fiyatı ise 60 dolar. Philips ayrıca Hue ampulleriyle beraber çeşitli paketlerde satışa sunuyor.

Güncellenen HomeKit aydınlatma sistemi ile beraber Siri desteği sayesinde yapabilecekleriniz ise oldukça kullanışlı. Örnek vermek gerekirse, Siri'ye ışıkları aç kapat komutu vererek ışıklarını açıp kapatabileceksiniz veya ampullerinizin parlaklığını artırıp azabileceksiniz.

Hue kullanıcıları "Uyanma Modu" veya "Gece Modu" gibi sık kullanılan durumlar içinde çeşitli profiller ayarlayabilecek ve kolaylıkla aktif edebilecekler.

Yorumlar

Bu etkinlik için henüz yorum yapılmamıştır. Yukarıdaki bölümü kullanarak ilk yorum yapan siz olabilirsiniz.

Son Haberler

  • Sonuç Bulunamadı.