"O profesyonel ama ben değilim"

O profesyonel ama ben değilim

Yeni filmi ‘Live By Night’ın galasında Ben Affleck ile aşk sahneleri hakkında açıklamalar yapan Sienna Miller, “O profesyonel ama ben değilim” dedi.

Ben Affleck, Siena Miller, Zoe Saldana gibi yıldızların başrollerde yer aldığı ‘Live By Night’ (Gecenin Kanunu) filminin galası Los Angeles’ta yapıldı.

Filmde İrlandalı Emma Gould karakterini canlandıran Siena Miller, filmin hem yönetmeni hem de başrol oyuncusu olan Ben Affleck ile kırmızı halıda poz verdi.

35 yaşındaki ABD’li aktris, filmde kendisinin yer aldığı aşk sahneleri için yaptığı açıklamada, “Ben (Affleck) ve ben kardeş gibiyiz. Sahneleri çekerken çok fazla güldük. O çok profesyonel biri. Ben değilim, ama o öyle” dedi.

“Senaryoda geçtiği şekilde sevişme sahnelerini otomobilde, barda, her yerde çektik” diyen Miller, kendi kendine “Bir tam gün aşk sahnesi çekmiş gibiyim” dediğini anlattı.

Miller, “Sahneleri çekerken dokuz saat geçti. Gülmekten gözümden akan yaşları siliyordum. Ben (Affleck) çok profesyonel” ifadesini kullandı.

3 Şubat’ta vizyona girecek olan film, polisiye-gerilim türünde.

Dennis Lehan’ın aynı adlı suç romanından Ben Affleck tarafından senaryolaştırılıp beyazperdeye uyarlanan filmin yapımcıları arasında Jennifer Davisson Killoran ve Ben Affleck ile birlikte Leonardo DiCaprio da yer alıyor.

Yorumlar

Bu etkinlik için henüz yorum yapılmamıştır. Yukarıdaki bölümü kullanarak ilk yorum yapan siz olabilirsiniz.

Son Haberler