Meryl Streep: Cher'den intikamımı aldım

Meryl Streep: Cherden intikamımı aldım

Müzikal film Mamma Mia 10 yıl sonda devam halkasıyla seyirciyle buluşuyor. Filmin dünya prömiyeri Londra'da gerçekleşti. Tüm oyuncuların ve ekibin tam kadro katıldığı gala, eğlenceli anlara sahne oldu.

Mamma Mia 2'nin Londra'da gerçekleşen dünya prömiyerine filmin usta oyuncuları Cher (72) ile Meryl Streep'in (69) öpüşmesi damga vurdu.

Galanın en çok konuşulanı usta oyuncular Cher ve Merly Streep oldu. Prömiyer boyunca neşeli halleriyle ilgi odağı olan ikili, kırmızı halıda poz verdikten sonra öpüşerek herkesi şaşkına uğrattı.

21 kez Oscar'a aday gösterilen 3 Oscar ödüllü Streep, durumu "Ondan intikamımı aldım" diyerek açıkladı.

Foto muhabirleri kareyi kaçırmamak için peş peşe deklanşöre basarken, Meryl Streep “Filmin çekimlerine başladığımız ilk gün, sete geldiğimde Cher şarkılar söyletip herkesi eğlendiriyordu. Kimse geldiğimi fark etmemişti bile. Filmi benden çalmıştı. Ben de şimdi intikamımı aldım ve Londra Galası’nda o şov yapmadan, dudaklarından öperek asıl şovu ben çaldım” dedi.

Oldukça eğlenceli bir film yaptıklarını söyleyen Streep ve Cher filmde anne-kızı canlandırıyor.

Streep “Tabii ki o benden daha çok yaşadı, annemi oynamaktan başka şansı yoktu” deyince galaya gelenler, oyuncular ve Cher kahkahalarla boğuldu.

Yorumlar

Bu etkinlik için henüz yorum yapılmamıştır. Yukarıdaki bölümü kullanarak ilk yorum yapan siz olabilirsiniz.

Son Haberler

  • Sonuç Bulunamadı.