Megan Fox The Expandibles kadrosunda

Megan Fox The Expandibles kadrosunda

ABD'li oyuncu Megan Fox, başrolünde Slyvester Stallone, Jason Statham gibi aksiyon yıldızlarının yer aldığı The Expandibles (Cehennem Melekleri) kadrosuna katıldı. Serinin dördüncü filminin çekimleri ekimde başlayacak. Millennium Media başkanı Jeffrey Greenstein, "Film için Patlamış mısır eğlencesi garantili" dedi.

Aksiyon serisi The Expendables'ı yeni filmi için geri sayım başladı. Önceki üç bölümde yer alan Jason Statham, Dolph Lundgren, Randy Couture ve Sylvester Stallone, dördüncü bölümde rollerini yeniden üstlenmeye hazırlanıyorlar.

Dublörlükten yönetmenliğe geçiş yapan Scott Waugh'un (Need for Speed) yöneteceği filmde dörtlüye katılan isimler arasında Curtis 50 Cent Jackson, Megan Fox ve Tony Jaa yer alıyor. Prodüksiyonun ekim ayında başlaması planlanıyor.

Ayrıntılar gizli tutuluyor ama hikaye bir kez daha bir grup kıdemli paralı askere odaklanacak. 2010'ların başlarındaki ilk filmlerin odak noktası Stallone olsa da, kaynaklar bu kez Statham'ın en büyük silaha sahip olacağını söylüyor. Fox ise kadın başrol olarak seriye heyecan verici bir yön getirecek.

Statham ayrıca, Kevin King Templeton'ın yanı sıra Millennium'dan Les Weldon, Yariv Lerner, Jeffrey Greenstein ve Jonathan Yunger'la birlikte yapımcılık yapıyor.

Lionsgate Motion Picture Group'un satın alma ve ortak yapım başkanı Jason Constantine yaptığı açıklamada, "Bu yıldızları sınırsız bir aksiyon filmi için bir araya getirmek çok eğlenceli. Yeni film çıtayı yükseltecek ve şimdiye kadarki en büyük, en çetin macera olacak” dedi. Millennium başkanı Jeffrey Greenstein ise filmle ilgili "Patlamış mısır eğlencesi garantili" dedi.

Yorumlar

Bu etkinlik için henüz yorum yapılmamıştır. Yukarıdaki bölümü kullanarak ilk yorum yapan siz olabilirsiniz.

Son Haberler

  • Sonuç Bulunamadı.