Max Fm'in radyo sponsorluğunda "The Mystery Of Edwin Drood" müzikali !

Max Fmin radyo sponsorluğunda The Mystery Of Edwin Drood müzikali !

Lemur Sanat sahnelediği müzikallere bir yenisini ekledi.

Türk Amerikan Derneği ve Lemur Sanat, “The Mystery Of Edwin Drood” müzikalini sanatseverlerle Max Fm'in radyo sponsorluğunda buluşturuyor.

“The Mystery of Edwin Drood” Müzikali, Charles Dickens’ın yazarken hayatını kaybettiği için bitiremediği son romanını anlatıyor.

En İyi Müzikal ve En İyi Erkek Oyuncu dalları da dahil olmak üzere 5 Tony Ödülü bulunan müzikal, birden fazla sonu olan ve bu sonlardan hangisinin oynanacağını seyircilerin belirlediği ilk ve tek Broadway müzikalidir.

Hikayede, çift kişilikli koro şefi John Jasper müzik öğrencisi Rosa Bud’a delicesine aşıktır; fakat Rosa, Jasper’ın yeğeni Edwin Drood ile nişanlıdır. Bu sırada, Sri Lanka’dan, kilise papazı Crisparkle’ın gözetimine gönderilen gizemli ikizler Neville ve Helena’nın bu üçlüyle tanışmasıyla ilişkiler derinleşmeye başlar. Fırtınalı bir noel gecesi baş kahraman Edwin Drood ortadan kaybolur. Edwin Drood öldürülmüş müdür ? Peki öldürüldüyse katil kimdir ?

Tüm bu soruların yanıtlarının sizlerin oylarıyla belirlendiği bu müzikali kaçırmayın !

Gösteri tarihleri:
19 Kasım 2015 Perşembe - 19:30
20 Kasım 2015 Cuma - 19:30
21 Kasım 2015 Cumartesi - 19:30
3 Aralık 2015 Perşembe - 19:30
4 Aralık 2015 Cuma - 19:30
5 Aralık 2015 Cumartesi - 19:30

Yer: Türk-Amerikan Derneği - Coşkan Daş Sahnesi

Gösteri, İngilizce-Türkçe sahnelenecek ve üst yazı uygulaması olacak. Gösterinin biletlerini www.biletinial.com ve Türk Amerikan Derneği Danışması'ndan temin edebilirsiniz.

Yorumlar

Bu etkinlik için henüz yorum yapılmamıştır. Yukarıdaki bölümü kullanarak ilk yorum yapan siz olabilirsiniz.

Son Haberler

  • Sonuç Bulunamadı.