Max Fm'in radyo sponsorluğunda hayvan dostlarımız için mama yardımı konseri

Max Fmin radyo sponsorluğunda hayvan dostlarımız için mama yardımı konseri

Da Vinci Sanat Akademisi, hayvan dostlarımız için Max FM'in radyo sponsorluğunda, Umutlu Patiler ve Route Ankara’nın katkılarıyla konserler organize ediyor.

22 Mayıs Pazar akşamı Route Ankara'da gerçekleşecek mama yardımı konserleri, saat 20.00'da başlayıp gece yarısına kadar sürecek.

Konserden elde edilecek gelirle alınacak mamalar Umutlu Patiler'e bağışlanacak.

Konser giriş ücreti ise 20.00 TL.

Konserde kimler var ?

20:00 – RENK

Renk gitar/vokal/klavye'de Anıl Kahvecioğlu, gitar/klavye'de Gökhan Şensönmez, bas gitarda Kemal Türkeri ve davulda Bulut Gör'den oluşmakta. 2013'ten beri Ankara'nın çeşitli mekanlarında (IF Performance Hall, Noxus, Eski/Yeni), İstanbul'da (Kadıköy Shaft) ve Eskişehir'de (Peyote), ODTÜ Alternatif Müzik Günlerinde (2014/2015) ve MT Rock Şenliğinde (2015) sahne aldı, hem kendi bestelerini hem de etkilendiği grupların eserlerini (Pink Floyd, Led Zeppelin, King Crimson, Camel) icra etti. Tarzı genel olarak progressive rock olarak tanımlansa da içinde post-rock ve psychedelic ögeler barındırıyor. Grup çok kısa bir zaman içinde bir single yayınlayacak.

21:00 – BÜYÜK BİRADER

Büyük Birader, 90’lı yılların ortalarından beri beste çalışmaları yapan vokal-gitar Bora Biçer’in 2007 yılında Ankara’da bir beste projesi olarak kurduğu, ismini Goerge Orwell’ın 1984 adlı kült romanındaki herkesi izleyen totaliter baskıcı sistemi temsil eden karakterden alan, şarkılarında sistem eleştirisi, içsel hesaplaşmalar, yalnızlık ve sulandırılmamış aşktan bahseden rock grubudur.
Hem elektrik hem akustik setle farklı bir renk yakalayan grubun tarzı genel olarak rock tınlasa da içinde yer yer funk, blues ve country tarzlarından da esintiler hissedebilirsiniz. Sahnede doğaçlamayı da seven grubun enstrümantal çalışmaları da bulunmaktadır. Grubun bestelerinin tümü Bora Biçer’e, düzenlemeler Büyük Birader’e aittir. Bora Biçer, Ulaş Tercan ve Gerçek Dorman’dan oluşan kadrosuyla 2016’nın Şubat ayında ilk albümü “YOL”u yayımlayan Büyük Birader, albümün ilk klibini “İki Teker Bir Ruh” şarkısına çekmiştir.

22:00 LORENZ

Gitar ve vokalde Gözde Gürün, bas gitarda Tuğda Gürsoy, davul ve geri vokalde Gökhan Çimen ve klavyede Berk Kurdoğlu’yla, Ankara'nın sevilen rock gruplarından biri olan Lorenz, 2008 yılından beri, aktif müzik yaşamını sürdürmektedir. Lorenz, kurulduğu günden bu yana, The Beatles, Led Zeppelin, Pink Floyd, The Doors, Elvis Presley, Chuck Berry ve Janis Joplin gibi klasik rock ve rock'n roll'un önde gelen isimlerine ait şarkıları seslendirmesinin yanı sıra, kendi beste çalışmalarına da devam etmektedir.

23:00 A KIND OF VISION

A Kind of Vision grubu 2012'de kuruldu. 2013 yılında son şeklini alarak piyano vokal Yunuscan Kaya, gitar Orçun Büker, bas ve geri vokal Ulaş Tercan ve davul geri vokalde Gökhan Çimen olarak yola koyuldu. Efsane grup Queen'in müziğini insanlara tekrar tattırmak ve yeni nesillere tanıtmak amacıyla konserler vermektedir. Ayrıca grup, stüdyo kayıtları da almaktadır.

Derleme: Nilüfer Kızılkaya

Yorumlar

Bu etkinlik için henüz yorum yapılmamıştır. Yukarıdaki bölümü kullanarak ilk yorum yapan siz olabilirsiniz.

Son Haberler