Max Fm'in radyo sponsorluğunda gerçekleştirilen Kurumlararası Basketbol Ligi’nde şampiyon Aselsan

Max Fmin radyo sponsorluğunda gerçekleştirilen Kurumlararası Basketbol Ligi’nde şampiyon Aselsan

Max Fm'in radyo sponsorluğunda gerçekleştirilen CBL Ankara Kurumlararası Basketbol Ligi’nde Aselsan 2016-2017 sezonunu şampiyon olarak noktaladı.

CBL Ankara’da Aselsan, final maçında TAI takımını 56-49 yenerek 2016-2017 sezonunda şampiyonluk ipini gögüsledi. Mutlu sona ulaşan Aselsan takımında Alper Dönmez 16 sayı-15 ribaundluk performans ile final maçının “En Değerli Oyuncusu” seçildi.

Final maçı öncesinde oynanan karşılaşmada rakibi TC Merkez Bankası’nı 55-45’lik skorla mağlup eden Türk Telekom ise sezonu üçüncü olarak tamamladı.

Final maçın ardından düzenlenen kupa töreninde şampiyon Aselsan’a kupa ve madalyalarını TED Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Pehlivanoğlu ve Aselsan Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Kaval verirken, ikinci olan TAI kupa ve madalyasını CBL Ankara Disiplin Kurulu Başkanı Ankara Barosu Spor Hukuku Başkan Yardımcısı Avukat Serhan Özdemir ve TEDFED Genel Başkanı Kemal Yüce’nin elinden aldı. Sezonu üçüncü sırada tamamlayan Türk Telekom’a kupa ve madalyalarını Ankara Basketbol İl Temsilcisi Yardımcısı Nami Mutlu verdi.

Aselsan forması giyen Alper Dönmez final maçının “En Değerli Oyuncusu” ödülünü CBL Ankara Kurucusu Ersin Eroğlu’nun elinden aldı.

Yorumlar

Bu etkinlik için henüz yorum yapılmamıştır. Yukarıdaki bölümü kullanarak ilk yorum yapan siz olabilirsiniz.

Son Haberler