Max Fm'in radyo sponsorluğunda gerçekleştirilen CBL Ankara’da 5. haftanın ardından

Max Fmin radyo sponsorluğunda gerçekleştirilen CBL Ankara’da 5. haftanın ardından

Max Fm'in radyo sponsorluğunda gerçekleştirilen CBL Ankara’nın 5. haftasında oynanan 8 maçta Türk Traktör, TAI, Oyak, Tarım Bakanlığı, TC Merkez Bankası, FNSS, Ortana ve Aselsan takımları haftayı kayıpsız geçerken; seviye belirleme gruplarında mücadele sona erdi.

Geride kalan 5 hafta sonunda galibiyet sayıları ile birlikte averaj hesabı sonrasında oluşan sıralama ile normal sezonun grupları da belli oldu. Buna göre TC Merkez Bankası, Aselsan, TAI, Türk Telekom, SSM, Türk Traktör, Denizbank ve Oyak takımları F Grubu’nda, Ortana, FNSS, Roketsan, Enerjisa, ADO, Bilkent Holding, Tarım Bakanlığı takımları G Grubu’nda, Türkiye Petrolleri, İnnova, EPDK, Man, Yapı Kredi, Limak Holding, Hazine Müsteşarlığı ve STM takımları ise H Grubu’nda mücadelelerine devam edecekler.

Prof. Dr. Rüştü Yüce Spor Salonu’nda oynanan 5. hafta maçları sonrasında yapılan değerlendirmede Türkiye Petrolleri takımını son saniye basketi ile 51-49 mağlup eden Tarım Bakanlığı “Haftanın Takımı” oldu. Büyük çekişmeye sahne olan maçta rakibi ADO’yu 72-77 yenen Ortana takımının antrenörü Efe Can Önal “Haftanın Antrenörü” seçilirken Ortana takımda yer alan Batuğhan Çavuş ise yaklaşık 40 dakika sahada kaldığı maçta 31 sayı-31 ribaund-6 asist-1 top çalma-3 blokluk performansı ile “Haftanın Oyuncusu” oldu.

Haftanın 5'inde ise şu isimler yer aldı:

Batuğhan Çavuş (Ortana)
Alper Toper (Aselsan)
Akın Yılmaz (TAI)
Eren Akdeniz (TKDK)
Tolga Dumlu (Oyak)

5. Hafta Maç Sonuçları:

Limak Holding-Türk Traktör:47-78
EPDK-TAI:42-73
İnnova-Oyak:50-57
Tarım Bakanlığı-Türkiye Petrolleri:51-49
TC Merkez Bankası-Enerjisa:73-37
FNSS-Hazine Müsteşarlığı:61-49
ADO-Ortana:72-77
Aselsan-Bilkent Holding:82-58

Yorumlar

Bu etkinlik için henüz yorum yapılmamıştır. Yukarıdaki bölümü kullanarak ilk yorum yapan siz olabilirsiniz.

Son Haberler

  • Sonuç Bulunamadı.