Matthew McConaughey valilikten vazgeçti

Matthew McConaughey valilikten vazgeçti

Amerikalı oyuncu ve yapımcı Matthew McConaughey, Teksas valiliğine aday olmaktan vazgeçti.

Oscar ödüllü oyuncu, pazar günü sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla, seçimle elde edilen bir makamın şu an tercih etmediği bir yol olduğunu, kendi devletinin vatandaşlarına kamu görevinden başka yollarla hizmet etmek istediğini açıkladı. McConaughey çektiği üç dakikalık videoda, hizmet ve sorumluluk değerlerinden ve yerel, ulusal siyasetteki sorunlardan da bahsetti.

Ünlü oyuncu paylaşımında, Teksas valiliğine aday olmayı düşünürken, dışarı çıkıp insanlarla konuştuğunu, onları dinlediğini, birçok şey öğrendiğini söyledi.

McConaughey, Teksas ve Amerikan siyasetini ölçtüğünü, çalıştığını ve nasıl en iyi şekilde hizmet edebileceği konusunda kafa yorduğunu belirtti.

McConaughey, "Teksas'ın küçük bir kasabasında doğup bir gün siyasi liderlik düşüneceğim hiç aklıma gelmezdi. Siyaset düşünmek için alçakgönüllü ve ilham verici olmak gerekiyor. Ancak şu an tercih ettiğim bir yol olmadığını fark ettim" dedi.

McConaughey aynı zamanda, lider olduğuna inandığı girişimcileri, işletmeleri, vakıfları, hizmet ve güven inşa etmeyi misyon edinen organizasyonları destekleyerek, üretmeye devam edeceğini belirtti.

Yorumlar

Bu etkinlik için henüz yorum yapılmamıştır. Yukarıdaki bölümü kullanarak ilk yorum yapan siz olabilirsiniz.

Son Haberler