Marion Cotillard ikinci kez anne oldu

Marion Cotillard ikinci kez anne oldu

Beş yaşında bir oğlu olan Fransız oyuncu Marion Cotillard, ikinci kez anne oldu. Adı, Angelina Jolie ve Brad Pitt ayrılığına yol açan kadın olarak anılan ancak bu iddiayı yalanlayan oyuncunun bir kızı oldu.

Fransız oyuncu Marion Cotillard, sevgilisi Guillaume Canet ile birlikte ikinci çocuğuna kavuştu.

Beş yaşında Marcel adında bir oğlu olan 41 yaşındaki Cotillard’ın bir kızı oldu.

Cotillard, hamileliğini ilk olarak, Brad Pitt ve Angelina Jolie’nin boşanma haberlerinin ardından, Pitt ile ilişki yaşadıkları dedikodularının üzerine açıklamıştı.

Pitt ile birlikte ‘Allied’ (Müttefik) fiminin çekimleri esnasında yakınlaştıkları ve boşanmaya yol açan ‘ikinci kadın’ olduğu iddia edilen Cotillard, Instagram üzerinden yaptığı açıklamada hamile olduğunu söyleyerek, “Bu tarz şeylere ciddi olarak yorum yapmazdım ama bu durum sevdiğim insanları etkiliyor, konuşmak zorundayım” demişti.

“İlk olarak, çok yıl önce hayatımın erkeğiyle, oğlumuzun ve beklediğimiz bebeğimizin babasıyla tanıştım. O benim aşkım, dostum, ihtiyacım olan tek şey” diyen ünlü oyuncu, “İkincisi, beni mahvolmuşum gibi gösterenler, çok iyiyim, teşekkür ederim. Bu açıklama üzüntü vermiyor" ifadesini kullanmıştı.

Yorumlar

Bu etkinlik için henüz yorum yapılmamıştır. Yukarıdaki bölümü kullanarak ilk yorum yapan siz olabilirsiniz.

Son Haberler

  • Sonuç Bulunamadı.