Madonna'dan film haberlerine yalanlama

Madonnadan film haberlerine yalanlama

Madonna’nın kariyerinin ilk yıllarına odaklanan ‘Blonde Ambition’ adıyla film hazırlandığı haberleri üzerine, popun kraliçesi Instagram’dan sert bir yalanlama mesajı paylaştı.

Madonna, Universal şirketinin, kariyerinin ilk yıllarını anlatan bir film hazırlığı içinde olduğu haberlerini yalanladı. ‘Blonde Ambition’ adıyla çekilecek olan biyografik film için Madonna, “Kimse benim bildiklerimi ve gördüklerimi bilmiyor” sözüyle film yapıldığı iddialarına karşı çıktı.

Senaryosunu Elyse Hollander’ın yazdığı; ünlü şarkıcının 1983 yılında yayınlanan ilk albümünün hazırlık aşamalarını, yaşadığı sıkıntıları ve aşk hayatıyla müziği arasında kurmaya çalıştığı dengeyi konu edineceği açıklanan filmle ilgili Madonna Instagram hesabında 80’li yıllara ait bir fotoğrafıyla beraber şu paylaşımı yaptı:

“Hiç kimse benim bildiğimi ve gördüğümü bilmiyor. Hikayemi sadece ben anlatabilirim. Bunu deneyen, bir şarlatan ve budaladır. Bir iş yapmadan anında bir tatmin istemek. Bu, toplumumuzun bir hastalığı.”

Hollywood’da henüz filmleştirilmemiş senaryolara verilen Black List ödülünü kazanan ‘Blonde Ambition’ın, Madonna’nın, dönemin müzik endüstrisinde bir kadın olarak karşılaştığı engeller ve şöhretle ilk tanıştığı dönemi yansıtacağı açıklanmıştı.

Yorumlar

Bu etkinlik için henüz yorum yapılmamıştır. Yukarıdaki bölümü kullanarak ilk yorum yapan siz olabilirsiniz.

Son Haberler

  • Sonuç Bulunamadı.