Kupada ilk yarı finalist Beşiktaş

Kupada ilk yarı finalist Beşiktaş

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde, 3-1 kazandığı ilk maçın rövanşında Gençlerbirliği'ni deplasmanda 1-0 yenerek yarı finale yükseldi.

Teknik direktör Şenol Güneş ve öğrencilerine galibiyeti getiren golü 25. dakikada Mustafa Pektemek kaydetti. Bu sezon forma giydiği 8 resmi maçta 4 kez fileleri havalandıran Mustafa Pektemek, bu gollerin tamamını Ziraat Türkiye Kupası'nda attı.

Mustafa Pektemek, Gençlerbirliği'ni İstanbul'da 3-1 yendikleri ilk maçta da gol sevinci yaşamıştı.

Beşiktaş'ta maça 11'de başlayan Necip Uysal, 71. dakikada çift sarıdan kırmızı kart gördü.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, "Rakip iyi niyetli ve sert oynayan bir takım. Biz de bu kadar dirençli bir takıma karşı iki maçta da galip geldik." dedi.

Geçen maçtan sonra söylediklerinde de herhangi bir kastı olmadığını belirten Güneş, "Medya kanalıyla bunu fazla magazinde tutarak hakarette bulunmuşum gibi gösterildi. Sonra bana hakaretler başladı, hiç cevap da vermedim. Konuşmalarım duruyor, girdiğiniz zaman görürsünüz. Onu bir aşağılama olarak düşünmedim. Böyle algılandıysa özür dilerim." ifadelerini kullandı.

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ümit Özat ise, "Yediğimiz golde verilmeyen net bir faul var, bu da direncimizi kırdı." dedi.

Ümit Özat, Şenol Güneş ile yaşanan gerginlikle ilgili soruya ise "Benim hümanist bir yapım var. Hangi kültürden geldiğimi insanlar iyi bilir. Bugüne kadar hiçbir kavganın başlangıcı olmadım. Taraftar gerekli cevabı verdi. Bizden de masaj masasını istediler, gönderdik helali hoş olsun. Biz de bunun lafını mı yapalım." şeklinde cevap verdi.

Yorumlar

Bu etkinlik için henüz yorum yapılmamıştır. Yukarıdaki bölümü kullanarak ilk yorum yapan siz olabilirsiniz.

Son Haberler