"Kolejli İş Dünyası Zirvesi" Max Fm'in radyo sponsorluğunda TED'de

Kolejli İş Dünyası Zirvesi Max Fmin radyo sponsorluğunda TEDde

İş dünyasına yön veren kuruluşları buluşturan “Kolejli İş Dünyası Zirvesi” Max FM’in radyo sponsorluğunda 21 Ekim - 23 Ekim tarihleri arasında TED yerleşkesinde yapılacak.

Yüz elliden fazla firmayı bir araya getiren Kolejli İş Dünyası Zirvesi, Kolejli İşadamları Derneği’nin ev sahipliğinde 4. Kez sektör liderlerini Ankara’da buluşturacak.

21-23 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek fuarda, kendi sektörlerine yön veren markalar ve kurucuları düzenlenen panellerde markalarını ve hikâyelerini paylaşacak.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü’nün açılış konuşması ile başlatacağı Zirve, öğleden sonra gerçekleşecek olan Savunma Sanayisi oturumu ile devam edecek.

IC Holding, Gama Holding ve Rönesans Holding gibi Türkiye ekonomisine katkı sağlayan birçok firma Kolejli İş Dünyası Zirvesi’nde 2017’nin son çeyreğini değerlendirecek. Her yıl binlerce ziyaretçiyi ağırlayan KİD Zirvesi, B2B görüşmeler ve network ağını genişletmek isteyenler için büyük önem taşıyor. İş dünyasının ve bürokrasinin yakından takip ettiği zirvede markalar ve ziyaretçiler görüşmeler yaparak girişim hikâyelerini paylaşacak.

Max FM’in radyo sponsorluğunu üstlendiği Zirve, 2. gününde ise; sevilen oyuncu Nergis Kumbasar’ı ağırlayacak. Ankara doğumlu ve Kolej mezunu olan başarılı isim, güzel ve keyifli anılarının yanı sıra oyunculuk mesleği ve televizyon dünyasından da bahsedecek.

Yorumlar

Bu etkinlik için henüz yorum yapılmamıştır. Yukarıdaki bölümü kullanarak ilk yorum yapan siz olabilirsiniz.

Son Haberler