Karayip Korsanları'nın yapımcısı Johnny Depp'in serideki kaderini açıkladı

Karayip Korsanlarının yapımcısı Johnny Deppin serideki kaderini açıkladı

Amerikalı oyuncu Johnny Depp ve eski eşi Amber Heard’ün çalkantılı boşanma süreci ve çarpıcı açıklamalarla gündeme gelen karalama davası Depp’in kariyerine etki etmeye devam ediyor. Karayip Korsanları serisinin yapımcısı oyuncunun seriye dönmesiyle ilgili kritik açıklamalarda bulundu.

Johnny Depp’in kariyeri Amber Heard ile devam eden dava süreci nedeniyle zor bir dönemden geçiyor. Heard’ün öne sürdüğü şiddet ve cinsel istismar iddiaları nedeniyle Karayip Korsanları serisinden çıkarıldığını söyleyen oyuncu ile ilgili serinin yapımcısı konuştu.

Depp’in kariyerinin belki de en önemli yapımlarından bir olan Karayip Korsanları serisiyle ilgili açıklama yapan yapımcı Jerry Bruckheimer, oyuncunun altıncı filme dönüp dönmeyeceği ile ilgili “Şu anda değil” dedi.

Yapımcı, Kaptan Sparrow karakterini canlandıran oyuncunun seriye devam etmesinin pek mümkün olmadığını belirtirken “Gelecek henüz belirsiz” ifadesini kullandı.

Karayip Korsanları’nın altıncı filmini çekmeye hazırlanan yapımcı, seriye dahil edebileceği yeni isimler aradığını açıkladı. Seriye Avusturalyalı oyuncu Margot Robbie’nin katılabileceğinin sinyallerini veren yapımcı, senaryo geliştirme aşamasında olduklarını da belirtti.

Yorumlar

Bu etkinlik için henüz yorum yapılmamıştır. Yukarıdaki bölümü kullanarak ilk yorum yapan siz olabilirsiniz.

Son Haberler

  • Sonuç Bulunamadı.