Jurassic World: Dominion ekibi corona virüse yakalandı

Jurassic World: Dominion ekibi corona virüse yakalandı

Geçtiğimiz gün vizyon tarihi 1 yıl ertelemesine rağmen çekimlere devam kararı veren Jurassic World: Dominion'da corona virüs şoku yaşanıyor. 9 milyon doları bulan tedbirlere rağmen set ekibinin virüse yakalandığı tespit edildi.

Çalışmalara 2 hafta ara verildiği maske takan dinozor fotoğrafıyla duyuruldu.

Vizyon tarihinin bir yıl ileri alındığı geçtiğimiz günlerde duyurulan Jurassic World: Dominion'ın yönetmeni Colin Trevorrow 2 hafta boyunca çekimlerin yapılmayacağını açıkladı.

Trevorrow, "Jurassic World: Dominion ekibinde birkaç pozitif vaka olduğu haberiyle güne başladık. Kısa bir süre sonra hepsi negatife dönüştü. Ancak güvenlik kurallarımız gereği iki haftalığına çekimleri durduruyoruz. Yakında döneceğiz" dedi.

Bryce Dallas Howard ise konuyla ilgili "Colin Trevorrow'a ve tüm Jurassic World ailesine her şeyin başında önceliği sağlığımıza ve güvenliğimize verdikleri için çok minnettarım. Güçlü bir şekilde çekimleri bitirmeyi dört gözle bekliyorum. Hayatımda daha önce hiçbir film için bu kadar heyecanlanmamıştım" açıklaması yaptı.

Corona virüs tedbirleri kapsamında film için satın alınan testlerin toplam sayısının 18 bine ulaştığı biliniyor. Çekimler süresince tüm ekip için bir otel kapatıldı ve bunun süresi en az 20 hafta olarak planlandı. Bu süreçte alınan tedbirlerin 9 milyon doları bulması bekleniyor.

Yorumlar

Bu etkinlik için henüz yorum yapılmamıştır. Yukarıdaki bölümü kullanarak ilk yorum yapan siz olabilirsiniz.

Son Haberler