Julia Roberts ve Danny Moder boşanıyor !

Julia Roberts ve Danny Moder boşanıyor !

Hollywood’un en önemli aktrislerinden Julia Roberts 13 yıllık evliliğini sonlandırıyor. Roberts ile Danny Moder’in ayrılacağı haberi, çiftin 225 milyon dolarlık servetinin nasıl paylaşılacağı sorularını beraberinde getirdi.

Julia Roberts (47) ve 13 yılık eşi Danny Moder (46), OK! dergisinin haberine göre boşanmanın eşiğinde.

Dergide ‘225 milyon dolarlık boşanma’ başlığıyla verilen haberde, boşanma davası sonunda Julia Roberts’ın, servetinin önemli bir kısmını eşi Moder’e ödemesi gerekeceği iddia ediliyor. 2001 yılında, Roberts’ın başrolünü Brad Pitt ile paylaştığı ‘The Mexican’ filminin çekimlerinde tanışan ikili, 2002’de evlenmişti. Danny Moder, o dönemde film setinde kameraman olarak çalışıyordu. Çiftin 13 yıllık evliliklerinden Hazel Patricia, Phinnaeus Walter ve Henry adında 3 çocuğu bulunuyor.

İLİŞKİYE İNANCINI KAYBETTİ

Çifte yakın bir kaynaktan alınan bilgilere göre, Danny Moder, Roberts’la ‘artık gerçek bir birliktelikleri olduğuna inanmıyor’. Çiftin ilişkisi oldukça sağlam temellere dayansa da ilişki içinde sözü geçen tarafın daima Julia Roberts olduğu ve bu durumun sorunları beraberinde getirdiği iddia edildi. Bununla beraber, ünlü yıldızın son dönemlerde oldukça duygusal olduğu ve dengesiz davranışlar sergilediği, Moder’in bu durumu “Bir saniye çığlık attıktan hemen sonra özür dilemeye başlıyor” sözleriyle anlattığı belirtiliyor. Moder’in, 13 yıl sonunda artık ‘bu duruma dayanamayacak konuma geldiği’ söyleniyor.

YAKINLARINI KAYBETMESİ ETKİLEDİ

Ayrılık için diğer önemli sebepler arasında ise Julia Roberts’ın annesi Betty Lou Motes ve üvey kardeşi Nancy Motes’i yakın zamanda kaybetmesi gösteriliyor. Nancy Motes, geçtiğimiz yıl şubat ayında intihar etmiş ve Julia Roberts’a ciddi suçlamalar yönelttiği bir intihar mektubu bırakmıştı. Hayatı boyunca ağır bir depresyondan geçtiği ortaya çıkan Motes, mektubunda kendisini bu duruma ‘kardeşi’ Roberts’ın getirdiğini yazmıştı.

Yorumlar

Bu etkinlik için henüz yorum yapılmamıştır. Yukarıdaki bölümü kullanarak ilk yorum yapan siz olabilirsiniz.

Son Haberler