Johnny Depp'in eski nişanlısı Winona Ryder ifade verecek

Johnny Deppin eski nişanlısı Winona Ryder ifade verecek

Johnny Depp'in, Amber Heard ile ayrılığında kendisini "eşini döven biri" olarak damgalamakla suçladığı The Sun gazetesine karşı açtığı dava devam ediyor. The Times'ın haberine göre 1990'dan 1993'e kadar Depp ile nişanlı olan Winona Ryder davada ifade verecek.

Hollywood yıldızıyla 1989'da tanışan ve 1990'da Makas Eller'de (Edward Scissorhands) filminde birlikte rol alan Ryder, mahkemeye Depp ile 4 yıl süren ilişkisini anlatacak ve ifadesinde kendisine karşı hiçbir zaman "istismara" ya da "şiddete" başvurmadığını, "son derece şefkatli biri" olduğunu açıklayacak.

Sızan bilgilere göre ifadesinde Deep'in çok iyi bir arkadaşı olduğunu söyleyecek olan Ryder'ın "Amber ile evliliğinde elbette orada değildim fakat son derece farklı olan deneyimlerim nedeniyle ona karşı yapılan suçlamaları duyduğumda kesinlikle şoke oldum, şaşırdım ve üzüldüm. Muazzam düzeyde saldırgan biri olduğu fikri, tanıdığım ve aşık olduğum Johnny'den en uzak şey. Bu suçlamaları aklım almıyor. Onunla kendimi çok ama çok güvende hissediyordum" diyecek.

The Sun'ın avukatlarının, Depp'in eski partnerleri Ryder ve Vanessa Paradis'in olayla "alakalarını" görmedikleri için kanıt sunmalarını engellemeye çalıştığı bildirildi.

Yorumlar

Bu etkinlik için henüz yorum yapılmamıştır. Yukarıdaki bölümü kullanarak ilk yorum yapan siz olabilirsiniz.

Son Haberler

  • Sonuç Bulunamadı.