John Wick'in lunapark treni açılıyor

John Wickin lunapark treni açılıyor

Dubai'deki bir eğlence parkı, film serisi John Wick'ten ilham alan dünyanın ilk hız trenini bu ay açacak. Filmin yapım ekibinin yardımıyla tasarlanan eğlence merkezi, Continental Hotel'i andırıyor.

Açlık Oyunları (The Hunger Games), Shrek, Yeşil Yaban Arısı (The Green Hornet) ve Kung-Fu Panda temalı trenleri olan film delisi lunapark Motiongate Dubai, 21 Ocak'ta yeni treni John Wick: Open Contract'ın açılışını yapacak.

Independent Türkçe'nin haberine göre; filmin yapım ekibiyle ortaklaşa tasarlanan hız treni, filmlerdeki Continental Hotel olarak tasarlanmış sette ziyaretçilerin sürükleyici bir ortama girmesini sağlayacak.

Hız treni daha sonra kendi maceranı seçme deneyimine dönüşüyor; John Wick'i avlayan suikastçılara katılmayı seçebilir ya da onun ekibinden yana olup kaçmasına yardım edebilirsiniz. Biraz New York'daki Flatiron binasına benzeyen bir dış cepheye sahip olan sürükleyici tur, ön tarafında kırmızı bir güneşlikle gerçek bir oteli andıracak şekilde tasarlandı.

Film stüdyosu Lionsgate'in başkan yardımcısı ve küresel canlı, etkileşimli ve konum tabanlı eğlence başkanı Brown, "Bence Continental'in lobisinde gezinme ve filmlerde geçen ortamlarda farklı önemli anları deneyimleme fırsatına sahip olmak hayranlar için harika olacak" dedi.

Yorumlar

Bu etkinlik için henüz yorum yapılmamıştır. Yukarıdaki bölümü kullanarak ilk yorum yapan siz olabilirsiniz.

Son Haberler

  • Sonuç Bulunamadı.