Jeff Bridges kanseri yendi

Jeff Bridges kanseri yendi

Big Lebowski filminin yıldızı Jeff Bridges, kanser mücadelesinde mutlu sona ulaştı. Kanserin ilerlemesi duran ünlü aktör, FX için çekilen The Old Man adlı filmin setine dönmeye hazır olduğunu belirtti.

71 yaşındaki ünlü oyuncu, sosyal medya paylaşımıyla mutlu haberi duyurdu. Lenfomaya yakalanan Bridges, lenflerindeki kitlenin küçüldüğünü söyleyerek, lenfomayla mücadelenin Covid-19 ile mücadelenin yanında hafif kaldığını savundu. Aktör, henüz aşı vurulamadan, ocak ayında virüse yakalanmıştı.

“Covid beni mahvetti, çift doz aşılıyım ve artık daha iyi hissediyorum” diyen Bridges, ayrıca iyileşme yolculuğunda “harika bir terapistle çalıştığını” da belirtti. Ünlü yıldız, "Yakın zamana kadar etrafta birlikte dolaşmak zorunda kaldığım oksijen desteğinden kurtulmaya odaklandık. Çıkardığı ses bana Darth Vader'ı hatırlatıyor” dedi.

“Cennetin kapısına yaklaşırken (bütün gece çığlıklar atarak, inleyerek) acı dolu anlar yaşarken, sonuçta çoğu zaman mutlu ve neşeli hissettim" diyen Bridges, “Hayat kısa ve güzel. Aşk etrafımızda ve her zaman mevcut” mesajını verdi.

Oscar’lı oyuncu, iyileşme sürecinde 35 yaşındaki kızı Haley’nin düğününde yanında yürüme isteğinin daha iyi olmasını sağladığını söyleyerek, “Onunla sadece yürümeyeceğim, aynı zamanda baba-kız oksijen desteksiz dans edebileceğim” dedi.

Yorumlar

Bu etkinlik için henüz yorum yapılmamıştır. Yukarıdaki bölümü kullanarak ilk yorum yapan siz olabilirsiniz.

Son Haberler

  • Sonuç Bulunamadı.