James Franco, beş kadın tarafından tacizle suçlandı

James Franco, beş kadın tarafından tacizle suçlandı

Kadınlara yönelik cinsel istismarın protesto edildiği 75. Altın Küre Ödül Töreni’nde James Franco, Müzikal veya Komedi Dalında En İyi Erkek Sinema Oyuncusu ödülünü almasından hemen sonra beş kadın, 39 yaşındaki oyuncunun kendilerini taciz ettiğini iddia etti. Ancak Franco, avukatları aracılığıyla bu suçlamaları reddetti.

Los Angeles Times gazetesi’ne konuşan beş kadın, yönetmen, Altın Küre ödüllü ve Oscar adayı James Franco'nun kendilerine cinsel tacizde bulunduğunu iddia etti.

23 yaşındaki aktris Violet Paley, 2013 yılında Franco ile kendi rızası ile bir ilişki yaşadığını belirtmesine karşı aktör ile bir zamanlar arabasında otururken kendisini oral seks yapmaya zorladığını söyledi.

39 yaşındaki Franco’nun şu anda kapalı olan oyunculuk okulu Studio 4’ten dört kadın öğrencisi ise, Franco’nun onlardan üstsüz bir şekilde performans sergilemesini, bunu yapmayınca da ünlü yönetmenin çok sinirlendiğini ifade etti.

Bu kadınlardan biri olan 26 yaşındaki Sarah Titler- Kaplan, ayrıca Franco’nun bir dersinde sevişme sahneleri canlandırılırken, kadın oyuncuların genital koruyucularını çıkardığını ifade ederek, ders sırasında çekim yapıldığını ve videonun bilgisi olmadan internette paylaşıldığını öne sürdü.

Twitter hesabında, “Hey James Franco, Altın Küre’de taktığın “Time’s up rozeti iyiydi. Birkaç hafta önce günlük 100 dolara iki filminde tamamen çıplak sahnelerde oynamamın kontrat imzaladığım için sömürü olmadığını söylediğini hatırladın mı? Bunun için de artık zaman doldu" paylaşımını yapan Titler-Kaplan, Franco'nun Altın Küre kazanmasına tepki gösterdi.

Cinsel taciz iddialarının ardından ünlü aktör, Stephen Colbert'in sunucusu olduğu 'The Late Show with Stephen Colbert' televizyon programında suçlamaları reddetti ve avukatları aracılığıyla işlem başlattığını açıkladı. Diğer taraftan New York Times ise Franco'nun katılacağı bir etkinliği iptal etti.

Yorumlar

Bu etkinlik için henüz yorum yapılmamıştır. Yukarıdaki bölümü kullanarak ilk yorum yapan siz olabilirsiniz.

Son Haberler

  • Sonuç Bulunamadı.