İmamoğlu: Suç duyurusunda bulunacağım

İmamoğlu: Suç duyurusunda bulunacağım

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İBB bütçesinin 3’te 2’sini oluşturan iştirak şirketlerindeki yönetim krizi ile ilgili açıklamalar yaptı.

İmamoğlu, iyi niyetli olmayan bir şekilde şirketlerin kuruluş yönetmeliğinin verdiği yetki ile 45 günlük sürenin tamamının kullanıldığını, neredeyse Ağustos ayının sonuna doğru genel kurul kararları alındığını belirterek iştiraklerin yöneticilerine, genel kurullarını öne çekmeleri çağrısı yaptı.

İmamoğlu , “Niye duruyorlar orada? Genel kurul vesaire yapılmadıktan sonra da herkesi deşifre edeceğim. Milletin malının üzerine oturmasınlar kardeşim. Bıraksın gitsinler, kadroları oluşturalım, işimize bakalım. Süreleri bitti. Orada artık kimin durduğunun bir önemi yok. Suç duyurusunda bulunacağım. Tarihe not düşeceğim. Afişe edeceğim, millete anlatacağım. Ben insanlara böyle söz verdim” dedi. İmamoğlu “Halkıma sesleniyorum. Ben hala belediye bütçesinin 3'te 2'sine, çalışanın yüzde 80'ine sahip iştiraklere hakim olamadım” diye konuştu.

Yorumlar

Bu etkinlik için henüz yorum yapılmamıştır. Yukarıdaki bölümü kullanarak ilk yorum yapan siz olabilirsiniz.

Son Haberler

  • Sonuç Bulunamadı.