'Idris Elba yeni James Bond olabilir'

Idris Elba yeni James Bond olabilir

James Bond filminin yapımcılığını üstlenen Barbara Broccoli, bir sonraki 007'nin Idris Elba olabileceğini söyledi.

Kardeşi Michael G. Wilson ile birlikte son 9 James Bond filminin yapımcılığını üstlenen Barbara Broccoli, bir sonraki 007'nin kim olacağına yönelik spekülasyonlara değindi ve birçok hayranın Idris Elba'yı 007 olarak görmek istediğini söyledi.

61 yaşındaki yapımcı "Idris'i tanıyoruz, onunla arkadaşız ve o muhteşem bir aktör. Ve bilirsiniz bu tartışmanın bir parçasıydı ama koltukta biri varken bunu konuşmak her zaman zordur. Craig rolüne veda edene kadar bu bu meseleyi gündeme getirmemeye karar verdik" dedi.

Barbara Broccoli, Idris Elba için "Bir bakıma o da yapımcılar ve yönetmenler arasındaki konuşmalarımızın içinde yer aldı ancak şu an için bir şey söylemek zor. Sanırım No Time To Die filmi tam potansiyeline ulaşınca ve Daniel Craig bu durumun etinden sütünden tamamen faydalandığında yeni birini gerçek anlamıyla konuşmaya başlayabiliriz” diye konuştu.

Eğer rol Elba'ya verilirse ünlü aktör Sean Connery, George Lazenby, Roger Moore, Timothy Dalton, Pierce Brosnan ve Daniel Craig'in ardından 7. Bond olacak.

Yorumlar

Bu etkinlik için henüz yorum yapılmamıştır. Yukarıdaki bölümü kullanarak ilk yorum yapan siz olabilirsiniz.

Son Haberler