Google Stadia'da yer alacak oyunlar...

Google Stadiada yer alacak oyunlar...

Dünyanın en büyük arama motoru ve internet hizmetleri şirketi Google, yıllık cirosu 140 milyar dolara ulaşan oyun sektörüne Stadia ile girdi.

Google geçtiğimiz Mart ayında tanıtımını yaptığı 'Stadia' isimli bulut oyun sisteminin Kasım ayından itibaren 14 ülkede hizmete gireceğini duyurmuştu. Ancak oyun platformunun hangi oyunlara ev sahipliği yapacağı netleşmemişti.

TechRadar'da yer alan habere göre; Google'ın yeni oyun platformu Stadia ile ilgili merakla beklenen soru cevap buldu.

Google resmi blog yazısında Stadia'da yer alacak oyunların listesini yayınladı.

İşte Google Stadia üzerinden ilk aşamada oynanabilecek oyunların listesi:

Assassin’s Creed Odyssey, Attack on Titan 2, Borderlands 3: Cyberpunk 2077, Darksiders Genesis , Destiny 2, Doom, Doom Eternal , Dragon Ball Xenoverse 2, Farming Simulator 19, Final Fantasy XV , Football Manager 2020, GRID, GYLT, Just Dance 2020, Kine, Metro Exodus, Mortal Kombat 11, NBA 2K20, Rage 2 , Red Dead Redemption 2, Samurai Shodown, Thumper , Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint, Tomb Raider, Rise of the Tomb Raider, Shadow of the Tomb Raider, Trials Rising, Watch Dogs: Legion, Wolfenstein: Youngblood

Google Stadia kumandaları 2020 yılında satışa çıkacak. Google'ın bu cihaz için belirlediği fiyat ise 75 dolar.

Bulut teknolojisiyle çalışacak olan sistem, Kasım 2019'dan itibaren Kuzey Amerika ve Avrupa pazarındaki Kanada, ABD, Belçika, Finlandiye, Danimarka, Fransa, Almanya, İrlanda, İngiltere, İtalya, Hollanda, Norveç, İspanya, İsveç ve İngiltere'de satışa çıkacak.

Stadia'nın başlangıç paketinin fiyatı 129 dolar olarak belirlendi. Paket kapsamında bir Stadia kumandası ve Chromecast Ultra TV adaptörü bulunuyor. Ayrıca Stadia Pro platformuna üç aylık abonelik de yine bu paket içerisinde yer alıyor.

Öte yandan, aylık abonelik alan kullanıcılar Stadia Pro'daki oyunlara erişim sağlayabilecek. Ne var ki; tüm oyunlar aylık 9,99 dolar dahilindeki pakette yer almıyor. Yeni çıkan oyunlar için ayrıca ödeme yapılacak.

Yorumlar

Bu etkinlik için henüz yorum yapılmamıştır. Yukarıdaki bölümü kullanarak ilk yorum yapan siz olabilirsiniz.

Son Haberler

  • Sonuç Bulunamadı.