Game of Thrones yıldızının Grinin Elli Tonu'na katkısı...

Game of Thrones yıldızının Grinin Elli Tonuna katkısı...

Game of Thrones dizisinde Tyrion Lannister karakterine hayat veren Peter Dinklage, Grinin Elli Tonu filmine katkısıyla ilgili bir itirafta bulundu.

Stephen Colbert’in The Late Show adlı televizyon programına katılan 49 yaşındaki Amerikalı oyuncu, yeni filmi My Dinner With Hervé’deki rol arkadaşı Jamie Dornan hakkında konuştu.

Grinin Elli Tonu serisinde başrolde yer alan Jamie Dornan’la My Dinner With Hervé'de birlikte rol alan Dinklage, Grinin Elli Tonu filminin perde arkasında yaşanan ve bugüne kadar kimsenin bilmediği bir hikayeyi anlattı.

Dinklage, Grinin Elli Tonu serisinin 2018’de vizyona giren devam filmi Özgürlüğün Elli Tonu’nun bazı sahnelerini yeniden çekmek zorunda kalan Jamie Dornan’a yardım ettiğini anlattı.

Dinklage, “Soyunma odasında senaryo okuyordum. Jamie’nin, Elli Ton’dan bazı sahnelerinin yeniden çekileceğini öğrenince ona repliklerini ezberlemesinde yardımcı oldum” dedi.

Dinklage, “Jamie’nin karşısında Dakota Johnson’ın repliklerini okudum. Sadece bir arkadaşıma ezber yapması için yardım ettim. Yaptım bunu. Gerçekten yaptım” şeklinde konuştu.

Erotik-dram türündeki Özgürlüğün Elli Tonu filminde, Anastasia ve Christian, yaşadıkları zorlu ayrılıkların ve iniş çıkışların ardından nihayet mutlu sona ulaşmışlardır. Tutkulu aşkları, nikah yüzükleri ve görkemli bir evlilik töreni ile mutlu sona ulaşmıştır. Ancak Anastasia'nın peşine düşen Jack, çifte huzur vermez. Anastasia'nın lüks ve aşkla bezeli mükemmel hayatı bir kez daha sarsıntılara sahne olur.

Game of Thrones hayranlarıyla Fifty Shades hayranlarını kıyaslayan Dinklage, “Game of Thrones hayranları çok özel ve güzel. Fifty Shades hayranlarınınsa sorunları var. Bence tümü bastırılmış meseleler...” dedi.

  • Game of Thrones yıldızının Grinin Elli Tonuna katkısı...

Yorumlar

Bu etkinlik için henüz yorum yapılmamıştır. Yukarıdaki bölümü kullanarak ilk yorum yapan siz olabilirsiniz.

Son Haberler