Galaxy Note 9 batarya kapasitesi belli oldu

Galaxy Note 9 batarya kapasitesi belli oldu

2 veya 9 Ağustos'ta tanıtılması beklenen Samsung Galaxy Note 9 hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor.

Son olarak, kullanım süresinde önemli rol oynayacak Galaxy Note 9 batarya kapasitesi kesinleşti.

Samsung tarafından sunulacak yeni amiral gemisinin 3,850 mAh veya 4,000 mAh arasında bir batarya kapasitesi sunacağı yönünde iddialar bulunuyordu. Son olarak, gerçekleştirdiği tutarlı paylaşımlarla dikkat çeken Ice Universe, yüzde 100 emin olduğu Galaxy Note 9 batarya kapasitesi için bir tweet attı.

Buna göre, eğer bir son dakika değişikliği olmazsa Galaxy Note 9 bataryası 4,000 mAh kapasite ile gelecek.

Yeni batarya, 6.4 inç olması beklenilen biraz daha büyük ekrana ve diğer tüm yeni dahili donanımlara güç verme konusunda yardımcı olacak. Beklenen özelliklerin de Galaxy S9 Plus ile benzer olması bekleniyor. ABD versiyonu Qualcomm Snapdragon 845 mobil platformundan güç alacak olan cihazın uluslararası versiyonu ise Samsung Exynos 9810 Octa ile gelecek.

Ek olarak cihazda, 6 GB RAM ve 128 GB dahili depolama kapasitesi bekleniyor. Ayrıca, 64 GB ve 256 GB dahili depolama seçeneklerinin gelme ihtimali de yüksek. Ürünün kutudan Android 8.1 Oreo ile çıkacağı ancak Android P güncellemesini de hızlı bir biçimde alacağı iddialar arasında. Cihazın S9 serisinde olduğu gibi değiştirilebilir diyafram sunma ihtimali de oldukça yüksek.

Yorumlar

Bu etkinlik için henüz yorum yapılmamıştır. Yukarıdaki bölümü kullanarak ilk yorum yapan siz olabilirsiniz.

Son Haberler