'Futbolun Süperleri' belli oldu

Futbolun Süperleri belli oldu

Spor Toto Süper Lig'de 2017-2018 İlhan Cavcav Sezonu'nun en iyilerine ödüllerinin verildiği "Futbolun Süperleri" ödül töreni gerçekleştirildi.

İstanbul Kongre Sarayı'nda, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören ve Digiturk CEO'su Yousef Al-Obaidly'nin ev sahipliğinde bu yıl ilk kez gerçekleştirilen organizasyona, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile spor, iş, sanat ve cemiyet hayatının önde gelen isimleri katıldı. Dünya futbolunun önemli isimlerinden Marcel Desailly ve Ruud Gullit de törende yer aldı.

Yılın süper kalecisi, yılın süper defans oyuncusu, yılın süper orta saha oyuncusu, yılın süper forveti, yılın süper futbolcusu, yılın süper teknik direktörü, yılın süper golü, yılın süper fair playi, yılın süper Türk temsilcisi ve yılın süper 11'i ödülleri halk oylaması, özel jüri ve Süper Lig takımlarının oyuncularının kullandığı oylarla belirlendi.

Özel jüride Marcel Desailly, Mircea Lucescu, Şansal Büyüka, Mustafa Denizli, Rıdvan Dilmen, Bülent Korkmaz, Güntekin Onay, Kaan Terzioğlu ve Metin Tekin yer aldı.

Ödüller

Yılın süper futbolcusu ve yılın süper forveti ödüllerini Galatasaray'dan ayrılan Fransız golcü Bafetimbi Gomis kazandı.

Gecede ödül alan isimler şunlar:

Yılın süper kalecisi: Fernando Muslera (Galatasaray)

Yılın süper defansı: Pepe (Beşiktaş)

Yılın süper orta sahası: Emre Belözoğlu (Medipol Başakşehir)

Yılın süper forveti: Bafetimbi Gomis (Galatasaray)

Yılın süper futbolcusu: Bafetimbi Gomis (Galatasaray)

Yılın süper teknik direktörü: Fatih Terim (Galatasaray)

Yılın süper golü: Ricardo Quaresma (Beşiktaş-Fenerbahçe maçı)

Yılın süper fair play'i: Muhammet Demir (Demir Grup Sivasspor)

Yılın süper Türk temsilcisi: Cengiz Ünder (Roma)

Yılın süper 11'i: Fernando Muslera (Galatasaray), Mariano (Galatasaray), Pepe (Beşiktaş), Martin Skrtel (Fenerbahçe), Adriano (Beşiktaş), Edin Visca (Medipol Başakşehir), Talisca (Beşiktaş), Emre Belözoğlu (Medipol Başakşehir), Garry Rodrigues (Galatasaray), Bafetimbi Gomis (Galatasaray), Burak Yılmaz (Trabzonspor).

Yorumlar

Bu etkinlik için henüz yorum yapılmamıştır. Yukarıdaki bölümü kullanarak ilk yorum yapan siz olabilirsiniz.

Son Haberler