Epic Games yeni oyunları mağazasında satışa sunuyor

Epic Games yeni oyunları mağazasında satışa sunuyor

Epic Games, oyun geliştiricilerine büyük avantaj sunan gelir paylaşım modeliyle ve kendi mağazasına özel yapımlarıyla epey ilgi çeken dijital oyun mağazasını geliştirmeye devam ediyor.

Firmanın oyun geliştiricilere yönelik dünyanın en büyük etkinliği olan ve oyun basınının dikkatle takip ettiği GDC 2019’da Epic Games Mağazası hakkında yaptığı açıklamalar etkinliğe damgasını vurdu.

Etkinlik sırasında sahneye çıkarak katılımcılara Epic Games Mağazası hakkındaki gelişmeleri anlatan Epic Games CEO’su Tim Sweeney, Quantic Dreams tarafından geliştirilen ve yalnızca PlayStation platformuna özel olarak çıkan oyunların Epic Games Mağazası aracılığıyla PC kullanıcılarına sunulacağını açıkladı.

Son yılların en çok konuşulan oyunları arasında yer alan Beyond: Two Souls, Heavy Rain ve Detroit: Become Human yalnızca Epic Games Mağazası’nda satılacak.

Ayrıca yine PlayStation’a özel olan ve çıktığı dönemde hem oyuncuların hem de oyun medyasının övgüsünü alan Journey de yine Epic Games Mağazası aracılığıyla PC platformuna taşınacak.

Mağazada satılacak oyunlar hakkında da açıklamalarda bulunan Sweeney, platformda yalnızca belli kalite standartlarını tutturan oyunların yer alacağını belirtti. Kötü oyunları yayınlamayı reddedeceklerini söyleyen Sweeney, oyun geliştiricilerinin firmanın sahip olduğu Unreal Engine oyun motoruyla arzu ettikleri oyunu yapmakta özgür olduklarını belirtti. Epic Games Mağazası’nda yer alacak oyunların seçiminde ise yüksek kalite standartları olduğunu söyleyen Sweeney, pornografi içeren veya kullanıcıları şok etmeyi amaçlayan oyunları barındırmayacaklarının altını çizdi.

Yorumlar

Bu etkinlik için henüz yorum yapılmamıştır. Yukarıdaki bölümü kullanarak ilk yorum yapan siz olabilirsiniz.

Son Haberler