Dünyaca ünlü aikido ustaları Max Fm'in radyo sponsorluğunda Ankara'da buluşuyor

Dünyaca ünlü aikido ustaları Max Fmin radyo sponsorluğunda Ankarada buluşuyor

Eurasia Aikido Organization (EAO), Aikido ve Budo Federasyonu (ABF), Bilkent Üniversitesi, Gülhane Askeri Tıp Akademisi (GATA) ve Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) tarafından ortaklaşa düzenlenen 6. Uluslararası Aikido Festivali, Ankara’da ODTÜ’nün ev sahipliğinde 25 - 29 Mayıs tarihleri arasında ODTÜ Teknokent Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Max Fm'in radyo sponsorluğunda gerçekleşen 6. Uluslararası Aikido Festivali'ne, 20 ülkeden 300 aikido eğitmeninin ve sporcularının katılması bekleniyor.

Uluslararası festivalde; dünyadaki en ileri seviye Aikido hocalarından Nebi Vural’ın yönetiminde; eğitmen eğitimleri, misafir ülkelerden katılan ekiplerin gösterileri ve ileri derece sınavları yapılacak.

Festival sırasında, Aikido’yu tanımak ve deneyimlemek isteyen tüm savunma sanatı meraklıları ile fotoğrafçılar için eşsiz karelerin yakalanabileceği Festival Özel Programı gerçekleştirilecek.

Program, 28 Mayıs Cumartesi günü saat 16.00’da katılımcı ülkelerin Aikido gösterileri ile başlayacak, aynı yerde yapılacak kokteyl ile sona erecek. Kokteyl sırasında izleyiciler ve katılımcılar için dünyanın en önemli savunma sanatları uzmanlarıyla tanışma olanağı bulunacak.

Temel düzeyde Aikido eğitimi almış, sağlık problemi olmayan kişilerin de derslere katılabileceği festivalde, sporcu belgeleriyle birlikte sporcuların kayıt masalarına başvuruda bulunması gerekiyor.

Festival programı ve festivalle ilgili detaylı bilgi için: www.aikidofestival.com ve www.abf.org.tr

Derleme: Nilüfer Kızılkaya

Yorumlar

Bu etkinlik için henüz yorum yapılmamıştır. Yukarıdaki bölümü kullanarak ilk yorum yapan siz olabilirsiniz.

Son Haberler

  • Sonuç Bulunamadı.