Donald Trump görevi bırakınca Los Angeles'a taşınacaklar

Donald Trump görevi bırakınca Los Angelesa taşınacaklar

Donald Trump karşıtlığıyla bilinen Meghan Markle, kraliyetten uzak yeni hayatında, eşi Prens Harry ile birlikte ABD Başkanı'nın görevini bırakmasının ardından Los Angeles'a taşınmayı planlıyor.

Prens Harry (35) ve Meghan Markle (38), kraliyet görevlerini bıraktıklarını açıklamalarının ardından hayatlarını Kuzey Amerika ve İngiltere’de eşit zamanlı olarak geçireceklerini duyurmuştu. Çift, Kanada’da yaşamayı planlasa da aslında hem ev hem iş açısından hedeflerinin ABD’nin Los Angeles kentinde oturmak olduğu öğrenildi.

Daily Mail’in haberine göre, çiftin Los Angeles’ta ev kurma hedefi, ancak Donald Trump’ın başkanlık görevini bırakmasının ardından gerçekleşecek.

Markle, 2016 yılında Trump’ı açıkça eleştirmekten çekinmemiş, “bölücü” ve “kadın düşmanı” olarak adlandırmıştı.

Prens Harry ve Meghan Markle ikilisi, İngiltere dışında yaşayacakları yeri “Kuzey Amerika” olarak belirtmiş, belli bir adres göstermemişti. Daily Mail gazetesi, çiftin taşınmasının da acil bir plan olmadığını yazdı. Ancak Markle’ın Los Angeles’ta doğup büyüdüğü ve annesi Doria Ragland’ın da halen orada yaşadığı hatırlatıldı.

Meghan ve Harry çifti, geçen hafta çarşamba günü, kraliyet görevlerini bıraktıklarını, bundan böyle “mali açıdan bağımsız” olmak istediklerini, yani kendi paralarını kazanacaklarını duyurmuştu.

Yorumlar

Bu etkinlik için henüz yorum yapılmamıştır. Yukarıdaki bölümü kullanarak ilk yorum yapan siz olabilirsiniz.

Son Haberler