Derbide gol çıkmadı

Derbide gol çıkmadı

Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan derbi mücadelesi, 0-0 berabere tamamlandı.

Galatasaray, Fenerbahçe derbisini beraberlikle tamamlayarak Süper Lig'deki yenilmezlik serisini 13 maça çıkardı.

Fenerbahçe ile evinde 0-0 berabere kalan Galatasaray, derbi maçlardaki galibiyet hasretine yine son veremedi.

Taraftarı önünde rakibini yenerek zirvede yerini daha da güçlendirmek isteyen sarı-kırmızılı ekip, Belhanda'nın kırmızı kart görmesiyle son bölümünü 10 kişi oynamak zorunda kaldığı maçta 1 puanla yetindi.

Ligde namağlup liderliğini sürdüren sarı-kırmızılı takım, 9. hafta sonunda puanını 23'e çıkardı.

Galatasaray'ın teknik direktörü Igor Tudor, karşılaşlmanın ardından yaptığı açıklamada, maç içinde yaşadıkları talihsizliklerin sonuca etki ettiğini söyledi.

Tudor, maç içinde yaşadıkları şansızlıklara değinerek, "Serdar Aziz'in sakatlanması ve Belhanda'nın atılması maçı etkiledi." dedi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman ise Galatasaray'ın puan farkını artırmak, kendilerinin ise düşürmek için sahaya çıktığını belirterek, şöyle konuştu:

"Derdimizi azaltacak bir fırsattı. İki takım birbirinin zaaflarına uygun oynamaya çalıştı. İlk yarı maçı koparacak duruma geldik, pozisyonları değerlendiremedik. İkinci yarı da bu ritmimizi sürdürme amacındaydık. Düşündüğümüz gibi olmadı ve ikinci yarı Galatasaray, 10 kişi kalana kadar tamamen ritmi elinde tuttu. Kırmızı karta kadar olan bölüm ikinci yarıda bizim sahamızda geçti. Kırmızı karttan sonra topun kontrolünü aldık ama sonuca gidecek hamleleri yapamadık. Bizim açımızdan bakıldığı zaman 10 kişi kalan rakibimiz karşısında çok sevindiğimiz bir sonuç değil."

Yorumlar

Bu etkinlik için henüz yorum yapılmamıştır. Yukarıdaki bölümü kullanarak ilk yorum yapan siz olabilirsiniz.

Son Haberler

  • Sonuç Bulunamadı.