CBL Ankara'da yeni sezon Max Fm'in radyo sponsorluğunda başlıyor

CBL Ankarada yeni sezon Max Fmin radyo sponsorluğunda başlıyor

Max Fm'in radyo sponsorluğunda gerçekleştirilen CBL Ankara Kurumlararası Basketbol Ligi’nde 2017-2018 sezonu için geri sayım başladı.

Yeni sezonda ligde mücadele edecek 21 takımın temsilcilerinin katılacağı tanıtım kokteyli ve lig kurulu toplantısı 23 Kasım Perşembe günü 19:00’da TED Üniversitesi Çok Amaçlı Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilecek.

İlk Hava Atışı 2 Aralık’ta

2 Aralık Cumartesi günü başlaması planlanan ligin fikstürünün de belirleneceği toplantıya CBL Ankara Kurucusu Ersin Eroğlu, CBL Ankara Lig Direktörü Ahmet Araşan, CBL Ankara Ligi Disiplin Kurulu Başkanı, Ankara Barosu Spor Hukuku Başkan Yardımcısı Av. Serhan Özdemir ve ligde mücadele edecek tüm takımların oyuncu, antrenör, idareci ve yöneticileri katılacak.

Lig kurulu toplantısı ve kura çekimi öncesinde ise yeni sezonun açılış kokteyli gerçekleştirilecek.

6 Yeni Takım

İlk sezonuna 8 takım ile başlayan CBL Ankara’da geçen yıl 17 takım mücadele etmişti. Kurucu takımlardan TC Merkez Bankası, Denizbank, Türkiye Petrolleri, Bilkent Holding, Türk Telekom, TKDK, Roketsan ile birlikte geçen sezon Yapı Kredi Bankası, Oyak, MAN, SSM Savunma Sanayi Müsteşarlığı, Thales, Enerjisa, TCDD ve TAI takımları geçen yıl 5 ay boyunca basketbol heyecanını birlikte yaşarken, 2017-2018 sezonunda FNSS, Hazine Müsteşarlığı, İnnova, Limak Holding, Ankara Diş Hekimleri Odası ve Ortana ligin yeni takımları oldular.

Derleme: Nilüfer Kızılkaya

Yorumlar

Bu etkinlik için henüz yorum yapılmamıştır. Yukarıdaki bölümü kullanarak ilk yorum yapan siz olabilirsiniz.

Son Haberler

  • Sonuç Bulunamadı.