Breaking Bad filminin başrol oyuncusu ve yayın kanalı netleşti

Breaking Bad filminin başrol oyuncusu ve yayın kanalı netleşti

Yayınlandığı dönemde büyük ses getiren Breaking Bad dizisinin film uyarlamasıyla ilgili detaylar netleşti. Adının Greenbriar olacağı tahmin edilen filminin başrol oyuncusu ve yayın kanalı belli oldu.

Breaking Bad dizisinin başrol oyuncularından Aaron Paul, Breaking Bad film uyarlamasında yine seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

39 yaşındaki aktör, sevilen dizisinin beyazperde uyarlamasında da yine Jesse Pinkman rolünü canlandıracak.

İki saatlik filmin, ilk açıklandığında televizyon kanalında mı yoksa bir internet yayın ağında mı yayınlanacağı net değilken, dizi uyarlaması AMC’de yayınlanan Breaking Bad filminin Netflix’te yayınlanacağı netleşti.

Filmle ilgili içerik bilgileri sır gibi saklanırken dizinin yaratıcısı Vince Gilligan’ın filmi de yazıp yöneteceği, filmin adının da Greenbrier olacağı biliniyor.

Filmin çekileceği ilk duyurulduğunda başrol oyuncuları Aaron Paul ve Bryan Cranston'ın oynayıp oynamayacağı da henüz bilinmiyordu. Şimdilik Aaron Paul ismi netleşse de Bryan Cranston'la ilgili gelişme yok.

Greenbriar filminin, fidyeci bir adamın kaçışı ve özgürlük arayışını konu alması bekleniyor. Filmin Jesse Pinkman’ın Breaking Bad dizisinin finalinden sonraki yaşadıklarına odaklanacağı tahmin ediliyor.

2008-2013 yılları arasında beş sezon yayınlanan Breaking Bad dizisi 16 Emmy ödülü dahil toplam 147 ödül kazanmıştı.

Yorumlar

Bu etkinlik için henüz yorum yapılmamıştır. Yukarıdaki bölümü kullanarak ilk yorum yapan siz olabilirsiniz.

Son Haberler

  • Sonuç Bulunamadı.