Brad Pitt'ten Emilia Clarke ile Game of Thrones izlemek için 120 bin dolar

Brad Pittten Emilia Clarke ile Game of Thrones izlemek için 120 bin dolar

Brad Pitt, bir yardım gecesinde düzenlenen açıklamada Emilia Clarke ile Game of Thrones’u birlikte izleyebilmek için 120 bin dolar teklif etti.

Oyuncu Sean Penn ve arkadaşları, ABD'nin Los Angeles eyaletinde, Afrika’nın Haiti bölgesine yardım amaçlı bir gala düzenledi.

Amazon'un kurucusu Jeff Bezos, Brad Pitt, Arnold Schwarzenegger ve Sean Parker gibi iş ve sanat dünyasıın ünlü isimlerinin akın ettiği etkinlikte, dünyanın en popüler dizilerinden Game Of Thrones’u dizinin başrol uyuncularından Emilia Clarke ile birlikte izleyebilmek için bir açık artırma düzenlendi.

Hollywood yıldızı Brad Pitt açık artırmada 120 bin dolar teklif vererek, dizinin en büyük hayranlarından biri olduğunu kanıtladı.

Açık artırma 20 bin dolar ile başladı.

Etkinliğin başında telefonuyla konuşurken görülen 54 yaşındaki aktörün, müzayedecinin Emilia Clarke ile özel gösterimi de açık artırmaya dahil etmesiyle bir anda dikkat kesildiği ve alkış tuttuğu görüldü.

Daha sonra, teklifi 80 bin dolara çıkaran Pitt, Game of Thrones’ta Jon Snow’u canlandıran Kit Harington’un aniden ortaya çıkıp salonu kahkaya boğmasının ardından, teklifini 120 bin dolara yükseltti.

Ancak, Pitt açık artırmayı 160 bin dolar öneren bir çifte karşı kaybetti.

  • Brad Pittten Emilia Clarke ile Game of Thrones izlemek için 120 bin dolar

Yorumlar

Bu etkinlik için henüz yorum yapılmamıştır. Yukarıdaki bölümü kullanarak ilk yorum yapan siz olabilirsiniz.

Son Haberler

  • Sonuç Bulunamadı.