"Boşandıktan sonra depresyona girdim"

Boşandıktan sonra depresyona girdim

Ünlü aktör Johnny Depp, Londra’daki malikanesinde ABD’li Rolling Stones dergisine üç gün süren bir röportaj verdi.

Hollywood yıldızı Johnny Depp, ABD’de yayın yapan Rolling Stones dergisine verdiği özel röportajda, Amber Heard ile boşandıktan sonra depresyona girdiğini söyleyerek, 600 milyon dolarlık servetinin çoğunu kaybettiğini ve ailesiyle ilişkilerinin bozulduğunu söyledi.

Heard, 2016 yılında bir yıl önce evlendiği eşi Depp’ten şiddet gördüğünü belirtmiş ve boşanma davası açmıştı. Heard’in darp edildiğine dair kamuyla paylaştığı fotoğraflar gündeme oturmuş ve mahkeme Depp’in Heard’e 7 milyon dolar tazminat vermesine hükmetmişti. 30 yaşındaki aktris ise bu parayı şiddet gören kadınlara yardım eden derneklere bağışlamıştı.

2 yılın ardından olayla ilk kez konuyla ilgili konuşan Depp şunları söyledi:

“Heard’ün söyledikleri gerçek değil ve ihanet dolu. O dönemde olabileceğim kadar sakin kalmaya çalıştım. Gittiğim her yerden gözlerim kapalı olarak döndüm. Her gün bu acıyı yaşamaya katlanamadım. Depresyonla başa çıkabilmek için kendime bir daktilo aldım ve anılarımı yazmaya başladım. Sabahları güne vodka içerek başlıyor, gözlerimden yaşlar süzülünceye kadar yazıyor, sayfayı göremeyecek kadar ağladığımda ise yazmayı bırakıyordum."

"Sürekli bunu hak etmek için ne yaptığımı düşündüm. Hayatım boyunca herkese yardım ettim, insanlara karşı nazik oldum... Benim için sadece gerçeğin ne olduğu önemliydi ama bunlar başıma geldi.”

Diğer taraftan Depp, Fransız şarkıcı Vanessa Paradis ile birlikteğinden doğan Lily Ross ve John Christopher isimli çocuklarına bu durumdan dolayı mahçup olduğunu sözlerine ekledi.

Boşanmadan önce 600 milyon dolarlık bir serveti olduğunu bildiren oyuncu, girdiği depresyon nedeniyle ayda 30 bin dolar alkole harcadığını ancak parasını yöneten şirket de dahil, çevresindeki insanların kendisinin zayıf durumunu istismar ettiğini iddia etti.

Yorumlar

Bu etkinlik için henüz yorum yapılmamıştır. Yukarıdaki bölümü kullanarak ilk yorum yapan siz olabilirsiniz.

Son Haberler